Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Χρ. Κολέτσα στην Τατιάνα: “Ο πατέρας μου χτυπούσε την μητέρα μου!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη βια που είχε αντιμετωπίσει στο σπίτι της όταν ήταν παιδί έδωσε η Χριστίνα Κολέτσα στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τη βια που είχε δει να υπάρχει στο σπίτι της, όταν ήταν ανήλικη μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!”.

 
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο πατέρας της, χτυπούσε την μητέρα της, με αποτέλεσμα, η ίδια να βλέπει από μικρή σκηνές βίας στο σπίτι της. “Ο πατέρας μου χτυπούσε την μητέρα μου. Ζούσα τη βία στο σπίτι μου μέχρι τα 16,5 χρόνια μου, που χώρισαν οι γονείς μου” και πρόσθεσε πως τότε έφυγε με την μητέρα της και την αδελφή της από τη Βέροια που ζούσαν.
Η ίδια είπε πως από τα 2,5 χρόνια της θυμάται να βλέπει την μαμά της να κλαίει στο μπαλκόνι. Ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια μέχρι τα 7 της χρόνια θεωρούσε πως ζούσε στην τέλεια οικογένεια, μέχρι που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. “Όταν βλέπεις γύρω σου γέλια και γυρίζεις σπίτι και το κλίμα είναι άσχημο, τότε καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά.”, είπε και πρόσθεσε: “Ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς περιμέναμε με την αδελφή μου να πάρουμε τα δώρα μας και να γιορτάσουμε μαζί, αλλά οι γονείς πλακώθηκαν και δεν ξέραμε τι να κάνουμε”.
 
Δες το video της εκπομπής:


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε