Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Χρήστος Σιμαρδάνης: “Εμένα παιδιά μου αρέσουν τα αγόρια”

Χρήστος Σιμαρδάνης: “Εμένα παιδιά μου αρέσουν τα αγόρια”

Μέσα από μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, ο ηθοποιός δήλωσε την προτίμηση του στους άντρες.

Ο γνωστός ηθοποιός που τον έχουμε απολαύσει σε πλήθος σίριαλ και διαφημίσεων είπε πως ανακάλυψε την ιδιαιτερότητα του, όταν ήταν 15 χρονών! Ενώ μία φορά στη ζωή του έζησε τον μεγάλο έρωτα. «Έζησα ένα πολύ μεγάλο έρωτα και τίποτα άλλο το 1984. Ο φίλος μου έφυγε το 1995.Βρέθηκε ένας έρωτας πριν από 2-3 χρόνια, αλλά δεν ξέρω, έχω μεγάλες αναμνήσεις»

 «Στα 15 μου, ήμουν με την παρέα φίλων μου ένα βράδυ, μιλούσαν όλοι για το σεξ, ήθελα να τους εκφράσω ότι εγώ είμαι γκέι και τους είπα: Εμένα παιδιά μου αρέσουν τα αγόρια».

 Στην συνέντευξη είπε πως πηγαίνει σεξουαλικά και με γυναίκες αλλά δεν τον συγκινεί τόσο πολύ, καθώς δεν του προσφέρει την ίδια ικανοποίηση.

«Πάω με γυναίκες, αλλά είναι προκαθορισμένη η τύχη αυτών των συναντήσεων. Περνάω καλά, αλλά μια γυναίκα δεν μπορεί να με συγκινήσει».

 Μίλησε για την οικογένειά του και είπε: «Ο πατέρας μου είχε καταλάβει, αλλά είχε την φιλοσοφία να μην το σχολιάσει. Με τη μητέρα μου, είχαμε μια κουβέντα επί τρεις μέρες. Είναι αριστερή. Μάλιστα όταν βρεθήκαμε σε έναν γάμο, όπου πάντρεψα μια φίλη μου, μου είπε, πώς έστω και έτσι μπορώ να κάνω οικογένεια. Εγώ είμαι κατά του γάμου και στρέιτ να ήμουν δεν θα παντρευόμουν, δεν θέλω να γίνω νύφη”

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε