Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χρουσαλά-Πατίτσας: Παρήγγειλαν τα ποτρέτα τους σε διάσημη ζωγράφο!

Ένα ξεχωριστό δώρο στον αγαπημένο της Λεό αποφάσισε να κάνει η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια που το καλοκαίρι ντύθηκε νυφούλα και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εφοπλιστή Λεό Πατίτσα φαίνεται πως ετοίμασε μια ξεχωριστή έκπληξη για τον αγαπημένο της, καθώς παρήγγειλε τα πορτρέτα τους στην διάσημη ζωγράφο Μάρα Καρέτσου.

 
Σύμφωνα με τη “Real Life”, η συνάντηση της Μαριέττας με την γνωστή γλύπτρια και ζωγράφο Μάρα Καρέτσου έγινε στο Κολωνάκι και τότε συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έκπληξη που ετοίμασε στον αγαπημένο της σύζυγο. Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας λένε πως μόλις η ίδια έμαθε για την άφιξη της ζωγράφου στην Ελλάδα ήρθε σε επικοινωνία μαζί της για να ξεκινήσει τα πορτρέτα του ζευγαριού.
 
Η Μάρα Καρέτσου ανέλαβε να φιλοτεχνήσει τα πορτρέτα τους και γι’ αυτόν το λόγο ζήτησε δυο φωτογραφίες τους. Τα συγκεκριμένα έργα θα βασίζονται στην τεχνοτροπία του πρωτοπόρου της pop art Άντι Γουόρχολ, δεν θα ξεπερνούν το ένα μέτρο σε μήκος και πλάτος και θα τοποθετηθούν μέσα σε plexi class. Μάλιστα, αναμένεται να πάρουν περίοπτη θέση μέσα στο νέο σπίτι που ετοιμάζει το ζευγάρι στην περιοχή του Ελληνικού.
 
Όσο για την τιμή τους, αναμένεται να κοστίσουν 15.000 ευρώ το καθένα. Κι αυτό γιατί η διάκεκριμένη ζωγράφος συμπαθεί πολύ την Μαριέττα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε