Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρύσπα: “Τα παραπάνω κιλά με πίεζαν και με άγχωναν πάρα πολλές φορές”

Μιλά για την αποχή της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, τον άντρα της ζωής της, τα κιλά που πήρε και την λιποαναρρόφηση.

Η Χρύσπα, που φέτος το καλοκαίρι συνδύασε τις προσωπικές της στιγμές χαλάρωσης στην Μύκονο μαζί με τα επαγγελματικά της, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Radar”, μίλησε για την αποχή της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, τον άντρα της ζωής της, τα κιλά που πήρε και την λιποαναρρόφηση.

Σχετικά με τις λάθος κινήσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα στα επαγγελματικά της
”Πιστεύω ότι και λάθος είχα συμπεριφερθεί, ίσως άδικα απέναντι σε κάποιους και απέναντι σε κάποιους άλλους αφελέστατα. Μπήκα σε ένα τρένο που λέγεται ”καριέρα” και το άφησα να πηγαίνει μόνο του, δεν κρατούσα το τιμόνι. Αυτό με οδήγησε σε πολλά λάθη. Από την άλλη, δεν μετανιώνω για κάτι, ήταν ένα μάθημα.”

Στον πρώτο μήνα γνωριμίας της με τον σύζυγό της πλέον, Παναγιώτη Νικολάου, έγινε η πρόταση γάμου…
”Η πρόταση γάμου με γοήτευσε, είπα ότι εφόσον εκείνος θέλει, ανεξάρτητοι άνθρωποι είμαστε, πάμε να το δοκιμάσουμε. Δεν πιστεύω ότι βιάστηκα να παντρευτώ, άλλωστε ήμασταν ένα χρόνο μαζί πριν γίνει ο γάμος.

Και στο τέλος, ποιος θα μου πει ότι πρέπει να είσαι 7 χρόνια με έναν άνθρωπο για να παντρευτείς; Γενικά στη ζωή μου λέω ”προχωράω” και μετά σκέφτομαι τις συνέπειες. Δεν μπορώ να ψειρίζω τα πράγματα. Μου αρέσει να τολμάω”.

Διαβάστε στο TLIFE τι δηλώνει για τα παραπάνω κιλά της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε