Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Υρώ Μανέ: Eίναι λυπηρό να μιλάμε το 2011 για τα Εγκλήματα και να μην έχουν γίνει κι άλλες ωραίες σειρές!

Μιλά για τη σημερινή ελληνική τηλεόραση, την κόρη της και τα… Εγκλήματα!

H Yρώ Μανέ, που έχει χαρακτεί στο μυαλό πολλών ανθρώπων ως η ”Φλώρα” από τα ”Εγκλήματα”, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town, μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση, τις τούρκικες σειρές και την οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός, που δηλώνει ότι έχει χρόνο για να δει τηλεόραση αλλά δεν το κάνει κατ’ επιλογής, αναφέρει σχετικά με την εποχή που συμμετείχε στα ”Εγκλήματα”:

”Όταν είχα κάνει τα εγκλήματα, μόλις είχε γεννηθεί η κόρη μου και τώρα πάει Γ’ Γυμνασίου. Για φαντάσου όμως, πόσο λυπηρό είναι να μιλάμε το 2011 για τα Εγκλήματα και να μην έχουν γίνει κι άλλες ωραίες σειρές που να τις κουβεντιάζουμε με την ίδια θέρμη. Για τον κόσμο, όμως, που με συναντάει δεν είναι έτσι. Έχει την αίσθηση ότι είναι πολύ κοντινό αυτό. Ε, εντάξει, τουλάχιστον με παρηγορεί ότι περνάει καλά ο χρόνος από πάνω μας… (γέλια)”

Συμμετείχε στους Δέκα μικρούς Μήτσους

”Θεωρώ ορόσημο τη συνεργασία μου με τον Λάκη Λαζόπουλο… Γιατί ταίριαξε με την οπτική που έβλεπε ο Λάκης τα πράγματα, με ένα ”ανάποδο” τρόπο, με πολύ χιούμορ, που κι εγώ είχα μέσα μου αλλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το εκφράσω. Ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή. Ωραίες εποχές!”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε