Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζ.Μακρυπούλια: “Δεν έχω προγραμματίσει ποτέ κανέναν γάμο”

Η παρουσιάστρια του “Dancing with the stars” μιλάει για τον έρωτα, τον γάμο και το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Η όμορφη παρουσιάστρια δηλώνει ικανοποιημένη με την παρουσία της στο χορευτικό show κι αποκαλύπτει πως μέχρι το τέλος του θα απολαύσουμε και την ίδια να χορεύει. Από τα ζευγάρια που έχουν μείνει δε μπορεί να ξεχωρίσει κάποιο αφού κάθε βδομάδα αλάζει γνώμη για τα φαβορί. Ωστόσο φροντίζει να έχει με όλους τους καλές σχέσεις.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια εξηγεί την σχέση της με τον γάμο και τον έρωτα. “Μικρή ίσως και να το θεωρούσα δεδομένο. Πλέον, δεν είναι κάτι που ονειρεύομαι σώνει και ντε. Είναι δύσκολο να κρατηθεί μία σχέση πόσο μάλλον ένας γάμος”, δηλώνει  η Ζέτα Μακρυπούλια. “Δεν έχω κάτσει ποτέ να συζητήσω με κανέναν μου σύντροφο ή να προγραμματίσω κανέναν γάμο”, συνεχίζει η ίδια στη συνέντευξή της σε ένθετο της εφημερίδας Real.

“Ο έρωτας είναι κάτι που μας ανανεώνει όλους. Οπότε, όσο κι αν γκρινιάζουμε, πάντα θέλουμε να μας συμβεί”, υποστηρίζει η ίδια. Ενώ απαντά και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού: “Δεν μπορώ να σκέφτομαι να κάνω παιδί απ΄τη στιγμή που είμαι μόνη μου. Θα ήθελα να μου συμβεί όταν θα υπάρχει  κι ένας άνθρωπος δίπλα μου στον καναπέ.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε