Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Z. Μακρυπούλια: Η εξωτική φωτογράφηση και η φιλία της με τη Ρούλα Ρέβη!

Z. Μακρυπούλια: Η εξωτική φωτογράφηση και η φιλία της με τη Ρούλα Ρέβη!

Η παρουσιάστρια ταξίδεψε μαζί με την καλή της φίλη και φωτογράφο μέχρι τις Σευχέλες! Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφίες από τα backstage…

H Ζέτα Μακρυπούλια ταξίδεψε στις εξωτικές Σεϋχέλλες προκειμένου να φωτογραφηθεί για τη νέα collection γνωστής ελληνικής εταιρείας ρούχων. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars πόζαρε κάτω από τον καυτό ήλιο στον φακό της Ρούλας Ρέβη. Πιο όμορφη από ποτέ η Ζέτα κλέβει την παράσταση!

Το γεγονός ότι συνεργάζεται όμως με φίλους της την βοηθάει να νιώσει ασφάλεια, να αφεθεί και να εντυπωσιάσει… Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Γιάννης Μαρκετάκης, τον οποίο εμπιστεύεται σε κάθε της εμφάνιση, ενώ το styling ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Όλα όμως θα ήταν αλλιώς αν απέναντί της σε κάθε λήψη δεν είχε την Ρούλα.

Η γνωστή φωτογράφος και η παρουσιάστρια και ηθοποιός έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη φιλία. Πλέον επικοινωνούν άψογα και ξέρουν η μία την άλλη τόσο καλά που η συνεργασία τους μοιάζει ιδανική συνθήκη.

Οι δύο γυναίκες βγαίνουν πολύ συχνά μαζί, είτε μόνες τους είτε με τους συντρόφους της. Η Ζέτα είχε πάει μαζί με την Ρούλα στην πρεμιέρα του αγαπημένου της Αποστόλη Τότσικα ενώ η Ρούλα ανταπέδωσε πηγαίνοντας στην πρεμιέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Ζέτα φωτογραφήθηκε σε μαγικές εικόνες από βιότοπους με μοναδικά στοιχεία της φύσης και χαρακτηριστικά της τοπικής αρχιτεκτονικής και έβαλε τη δική της πινελιά στο ήδη εκθαμβωτικό τοπίο. Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφίες από τα backstage!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε