Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Z. Mακρυπούλια: Ο έρωτας μου χτύπησε ξανά την πόρτα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει για την προσωπική της ζωή και για το πώς κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλάει στο περιοδικό HELLO! για τον έρωτα που της χτύπησε ξανά την πόρτα. ”Προσπαθώ να διαφυλάξω όσο γίνεται κι όσο μπορώ την ιδιωτική μου ζωή μέσα στη δουλειά που κάνω. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είμαι διατεθειμένη να θυσιάσω καμία προσωπική μου στιγμή. Έχω πάει και για φαγητό και στα μαγαζιά και εκδρομές. Κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του. Τώρα ζω όπως θέλω. Δεν ξέρω αν μου το χρωστούσε η ζωή, ξέρω ότι έμεινα πολύ μόνη μου, ότι δεν ήμουν ερωτευμένη κι ότι τώρα νιώθω ευτυχισμένη και τυχερή που αυτό το συναίσθημα μου χτύπησε ξανά την πόρτα. Άλλαξαν όλα τόσο ξαφνικά και τόσο ωραία”, δηλώνει.

Και συνεχίζει: ”Η μαγιά αυτού του πράγματος που ζω είναι τόσο ταιριαστή που δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να συμβεί. Το ταίριασμά μας είναι σαν να υποκινείται από αλλού, σαν να μην το ελέγχουμε μόνο εμείς. Τώρα πραγματικά κατάλαβα τι σημαίνει ασφάλεια σε μία σχέση. Είναι να μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο και οι φόβοι σου – που εγώ έχω πάρα πολλούς – να εξαφανίζονται όταν ενώνεσαι μαζί του. Αυτό νιώθω. Είχα ξεχάσει πως είναι αυτό το συναίσθημα, αλλά το ξαναβρήκα με τον πιο φυσικό τρόπο, λες και τα πράγματα οδηγούνται από μόνα τους. Αυτό που θαυμάζω πιο πολύ με τον άνθρωπο που είμαι μαζί είναι το μυαλό του”.

Η Ζέτα έχει καταφέρει μέσα σε μία περίοδο κρίσης και ανεργείας, να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα. Πώς αισθάνεται γι’αυτό; ”Με χαροποιεί πολύ που θέλουν να δουλέψουν μαζί μου, όμως δεν το έχω αντιληφθεί, είναι δική σας εικόνα αυτή. Χαίρομαι φυσικά που έχω δουλειά στους δύσκολους καιρούς, αλλά έχω κάνει κι εγώ αγώνα για να το αποκτήσω αυτό. Δεν ήρθε ξαφνικά μέσα σε μία νύχτα. Ήρθε ύστερα από χρόνια δουλειάς, αφοσίωσης και υπομονής”, απαντά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε