Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ζ. Μακρυπούλια :”Τρελαίνομαι όταν ο Μιχάλης παίζει πιάνο ενώ κάνω δουλειές!”

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και για τα πράγματα που τους αρέσουν να κάνουν μαζί!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο περιοδικό “Big Fish” για την ψυχανάλυση που κάνει εδώ και 4 χρόνια, για την εμμονή της με την καθαριότητα αλλά και για το “Dancing with the stars”. Δεν παρέλειψε όμως να αποκαλύψει πράγματα που της αρέσει να κάνει με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη!
 
Για την καθημερινότητά της με τον γνωστό τραγουδιστή δήλωσε: ‘’Οι συνήθειές μας είναι ίδιες.Το πρωινό θα κάνουμε τα ίδια πράγματα, θα φάμε μαζί, βλέπουμε τα ίδια πράγματα στην τηλεόραση, ενώ μας αρέσει φυσικά και στους δύο πολύ η μουσική. Το πρώτο διάστημα σκέψου το περνούσαμε μόνο ακούγοντας μουσική, δεν ανοίγαμε καν τηλεόραση. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό επειδή ακούστηκαν πόλλά για εμένα και εκείνος ήθελε να με προστατέψει προτιμάμε να παρακολουθούμε πολύ National Geographic’’.
 
Η λαμπερή ηθοποιός-παρουσιάστρια δήλωσε ότι τρελαίνεται να ακούει τον αγαπημένο της να παίζει πιάνο και εκείνη να κάνει δουλειές στο σπίτι : ‘’Αυτό που με γοητεύει στον Μιχάλη είναι ότι γράφει μουσική σπίτι. Στην αρχή άκουγα πιο πολύ κιθάρα,τον τελευταίο καιρό ακούω πιάνο και τρελαίνομαι Μου αρέσει πολύ να κάνω τις δουλείς στο σπίτι και να ακούω εκείνον κάτω να παίζει πιάνο’’ και συνέχισε : ‘’Πολλές νύχτες τις περνούσαμε παίζοντας ένα παιχνίδι στο ‘’Youtube’’ βάζοντας μία ο ένας μία ο άλλος αγαπημένα μας τραγούδια. Πρέπει να περάσαμε όλο το καλοκαίρι έτσι!’’
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε