Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζ. Χατζηφωτίου: ”Στα 87 μου, έχω δύο φλερτ και είμαι μια χαρά!”

Αποκαλυπτικός, μιλά για τους γκέι, τους νέους άντρες, τον Ηλία Ψινάκη και τη ζωή του…

”Αν σηκώνεσαι κάθε πρωί και σε πονάει μία το ένα και μια το άλλο, τότε καταλαβαίνεις ότι είσαι ακόμα ζωντανός. Όταν δεν θα με πονάει τίποτα, θα έχω πάει στον Παράδεισο” δηλώνει ο 87χρονος Ζάχος Χατζηφωτίου στο περιοδικό ”People”, ανατρεπτικός όπως συνηθίζει και αναφέρει με αισιοδοξία και πληρότητα, κατά πόσο φοβάται τον θάνατο: ”Δεν τον φοβάμαι! Στον τάφο μου έχω ήδη ετοιμάσει την επιγραφή μου, η οποία θα γράφει: ”Έζησα όπως ήθελα. Χαίρετε!”

Η καθημερινότητά του σήμερα
”Καταρχήν, η ζωή μου φτάνει πλέον στο τέλος της. Έζησα πάρα πολύ όμορφες και ζεστές στιγμές στην προσωπική μου ζωή και είμαι ευτυχής που ακόμα δεν έχω πάθει Αλτσχάιμερ. Ξέρετε, η στέρηση των αναμνήσεων είναι μεγάλος πόνος”.

Ο δημοτικός Σύμβουλος, Ηλίας Ψινάκης
”Ήταν ανόητος ο Νικήτας Κακλαμάνης. Όταν τον έβαλε μέσα, τον έπιασα και του είπα: ”Νικήτα, εγώ φεύγω. Θα τις χάσεις τις εκλογές. Ο Ψινάκης είναι κινηματογραφικός, είναι τηλεοπτικός και δεν κάνει γι’ αυτή την δουλειά.” Και αυτή είναι η απόδειξη όσων έχω πει: Τον άκουσα προχθές στο δημοτικό συμβούλιο που είπε σε έναν: ”Άντε κάτσε κάτω μωρή κουλή!”.”

Οι συμβουλές του στους νέους άντρες

”Σε όσους υπάρχουν πια… Θα τους έλεγα να έχουν θέληση και να αγαπούν την πατρίδα τους, γιατί αυτός ο τόπος είναι ευλογημένος από το Θεό. Εγώ πολέμησα για την Ελλάδα. Εδώ, βλέπεις, πάνε 15 μέρες φαντάροι κι αγανακτούν. Δεν υπάρχουν οι παλιοί, κλασικοί άντρες, που είχαν ψυχή. Αλλά και στο θέμα των γυναικών έχουν αλλάξει τα πράγματα. Σήμερα οι γυναίκες κυνηγούν τους άντρες.”

Οι ομοφυλόφιλοι φίλοι του Ζάχου
”Στα χρόνια τα δικά μου, οι γκέι ήταν το πολύ 5 άτομα. Η Μαρίκα – όπως τη λέγαμε – η Μόνικα και 3 ακόμη. Σήμερα όμως, έχουμε γεμίσει από γκέι. Στην τηλεόραση ειδικά, δεν υπάρχει κανονικός άντρας. Όλοι είναι αδερφές.”

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε