Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 μέχρι 17 Μαρτίου. Τι υπόσχονται τα άστρα σου;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 μέχρι 17 Μαρτίου. Τι υπόσχονται τα άστρα σου;

Ποιες είναι οι τάσεις του ουρανού; Ποιες είναι οι διαθέσεις των πλανητών αυτήν την εβδομάδα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στους στόχους σου. Θα κάνεις υποχωρήσεις, θα προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις, αλλά θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να πετύχεις αυτό που θα βάλεις στο μυαλό σου. Με το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις από την Τρίτη και μετά, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Ο Ουρανός πάλι συνεχίζει να σε φωτίζει και σου φτιάχνει την διάθεση, φέρνοντας νέες, απρόσμενες και πολύ ευχάριστες αλλαγές! Προετοιμάσου…

Αισθηματικές

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, εκμεταλλεύσου αυτές τις ημέρες για να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι πως όσο αφήνεις στο περιθώριο τα αισθηματικά σου, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, γι’ αυτό τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί κάνε τις κινήσεις, που θα φέρουν κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές

Η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου από την Τρίτη μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, φίλε Κριέ, τονίζει την αποδοτικότητα, αλλά και την νευρικότητά σου. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις, που είναι πολύ πιθανό, λόγω του ανάδρομου Ερμή, καλό θα είναι να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα σου, για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, τον τελευταίο καιρό είχες χάσει το κουράγιο σου και είχες κλειστεί αρκετά στο καβούκι σου. Αυτή την εβδομάδα όμως παίρνεις τα πάνω σου, αποκτάς και πάλι την αυτοπεποίθησή σου και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με περισσότερο χιούμορ. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μην δίνεις καμία απολύτως σημασία στα λόγια και τις αντιδράσεις των γύρω σου. Με τον Άρη να μετακινείται στο ζώδιο του Κριού από την Τρίτη και μετά, θα έχεις πολύ μεγάλη εύνοια και θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά από τα σχέδιά σου. Χαμογέλασε λοιπόν… και η τύχη θα σε ανταμείψει με τα καλύτερα δώρα της.

Αισθηματικές

Άφησε τους εγωισμούς απέναντι στο ταίρι σου, φίλε Ταύρε. Μην κάνεις πράγματα που θα φέρουν εντάσεις και πρόσεξε τις κινήσεις σου. Αν παραμένεις ακόμη ελεύθερος, ο έρωτας δε θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα. Άλλαξε διάθεσή λοιπόν και ξεκίνα να κάνεις σχέδια για την άνοιξη. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βρεθεί κάποιο άτομο, που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου. Σιγά-σιγά… για να μην σκοντάψεις.

Επαγγελματικές

Αν είσαι Ταύρος, μεγάλη κινητικότητα θα έχεις τις επόμενες ημέρες, τόσο από δική σου επιδίωξη, όσο και από τη σύμπτωση των περιστάσεων στον επαγγελματικό σου τομέα. Βάλε άμεσα μία τάξη στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις και μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα χάσεις τον προγραμματισμό σου. Το διάστημα αυτό ευνοεί συμφωνίες, όπως επίσης επαφές με χρήσιμους ανθρώπους ή καινούργιες γνωριμίες κάθε είδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νεύρα και οι εντάσεις θα κυριαρχήσουν στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και σε επηρεάζει έντονα. Βρες την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν εμπόδια στα σχέδιά σου. Μην αφήσεις το θυμό να σε κυριέψει, γιατί θα χάσεις το παιχνίδι. Αν μη τι άλλο, μην ξεσπάς τανεύρασου στην οικογένεια ή στον σύντροφό σου, γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, είναι καλή αυτή η περίοδος, για να πάρεις οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ιδίως αν οι καταστάσεις που ζεις σε καταπιέζουν και δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου. Ξεκαθάρισε μια και καλή με τα κακώς κείμενα της ζωής σου και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει. Θα είναι εις βάρος σου! Εσύ που είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να απολαύσεις την ελευθερία σου τώρα που μπορείς και άσε τις δεσμεύσεις για αργότερα!

Επαγγελματικές

Αν είσαι Δίδυμος, αυτή την εβδομάδα κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και προσπάθησε να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου αυτά που θέλεις να τους πεις, χωρίς εκνευρισμό και φωνές. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, καλύτερα να πάρεις μια απόσταση από τους συναδέλφους σου. Επίσης, φρόντισε να μην εμπλέκεσαι για κανέναν λόγο σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε