weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Μάιου. Πώς θα είναι η εβδομάδα…

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Μάιου. Πώς θα είναι η εβδομάδα… | Newsit.gr

Πως θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Ποιες είναι οι τάσεις στα ερωτικά; Τι θα συμβεί στα επαγγελματικά;

Αν θέλεις πιο προσωπική πρόβλεψη για κάτι που σε απασχολεί κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ
Μην κάνεις πίσω μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φίλε Κριέ, λόγω των αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Άρη από το ζώδιο της Παρθένου, γιατί θα είναι αφενός παροδικά, αφετέρου η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου, από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, θα ισορροπήσει τις καταστάσεις. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται εκεί, για να σε βοηθήσουν όταν τους χρειαστείς. Ό,τι κι αν γίνει να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, αυτή την εβδομάδα μην αφήσεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου και δώσε της περισσότερη σημασία, για να προλάβεις τυχόν αναποδιές που θα προκαλέσουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι. Ηρέμησε και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές φίλε Κριέ. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές, από την Τρίτη και μετά που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και θα θολώσει λίγο την κρίση σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Γενικά, με τον Ερμή και τον Δία να κινούνται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζουν την εύνοιά τους, διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου, για να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν σε προβλήματα της σχέσης και μίλα με το σύντροφό σου για τα μελλοντικά σας σχέδια. Η Σελήνη στο ζώδιό σου, από την Παρασκευή μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα σε ευεργετήσει και θα κάνει τη γοητεία σου να χτυπήσει κόκκινο. Εσύ που βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, να θυμάσαι πως ο ερωτισμός και το σεξ απίλ σου είναι τέτοια, που μπορούν να παρασύρουν ακόμη και τον πιο δύσκολο στόχο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες, αλλά και συμφωνίες, θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις, που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου και μη φοβηθείς να τις αποδεχτείς, αν βλέπεις ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν, και δες με σοβαρότητα τι δεν προχωράει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην περιμένεις να γίνουν όλα από μόνα τους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ξεκινά την ανάδρομη κίνηση της από την Τρίτη και μετά, και οι μέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα είναι και οι πιο εύκολες, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι αρκετά συγκαταβατικός, ειδικά με ανθρώπους που επηρεάζουν την πρόοδό σου στην εργασία, ώστε να μη δίνεις λαβές για πικρόχολα σχόλια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, που δεν θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα, γι’ αυτό, όσο κι αν σε εκνευρίζουν ορισμένα πράγματα, μην τα τραβάς στα άκρα. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, να ξέρετε ότι κάποια άτομα θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Δώστε τους μια ευκαιρία και μην έχετε σνομπ συμπεριφορά απέναντί τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον, γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος, φίλε Δίδυμε. Μία πειθαρχημένη συμπεριφορά, όπως υποδεικνύει και η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, θα σε σώσει από τα δύσκολα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μία καλή περίοδο, αν θέλεις να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις αυτές τις διευθετήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Καρκίνε, και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση αυτή την εβδομάδα και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Καριέρα, γάμος και κοινωνική καταξίωση θα είναι τα ευαίσθητα σημεία της εβδομάδας, που πολύ πιθανό όμως να επιβαρύνονται και από τις δικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε καλά επίπεδα, φίλε Καρκίνε, και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Οι προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου θα σε ενθουσιάσουν και σε φέρουν πιο κοντά του. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που αισθάνεσαι, για να δεσμευτείς το συντομότερο δυνατόν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, η εβδομάδα με την Αφροδίτη να ξεκινά την ανάδρομη κίνησή της, από την Τρίτη και μετά στους Διδύμους, θα είναι κάπως δύσκολη και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα ανακύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με χρήματα, πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.

ΛΕΩΝ
Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν αυτήν την εβδομάδα από τη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 15 του μήνα και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς από τις καθυστερήσεις που θα προκληθούν και μην αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις, αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σας. Μην ξεχνάς ότι η γοητεία σου είναι αυξημένη και πρέπει να την αξιοποιήσεις, για να περάσεις τις δικές σου επιθυμίες. Πρόσεξε μόνο να είσαι κάπως επιφυλακτικός σε κάποια τρίτα πρόσωπα, που θα θελήσουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους για τη σχέση σου και βάλε τους στη θέση τους, πριν να είναι αργά. Εσένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, η Σελήνη από τον Ταύρο το προσεχές Σαββατοκύριακο πολύ εύκολα μπορεί να σε φέρει ερωτικά κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις, που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Να είσαι ειλικρινής και δίκαιος μαζί τους και θα δεις ότι μία τέτοια τακτική θα εκτιμηθεί από την πλευρά τους, περισσότερο από όσο υπολογίζεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτικός, για να μη χάσεις αυτή την ισορροπία.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE

#TAGS MM