weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 μέχρι 24 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 μέχρι 24 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα; | Newsit.gr

Άλλη μία εβδομάδα ξεκινά… Πως θα είναι άραγε; Τι λένε τα άστρα; Πως επηρεάζουν τα επαγγελματικά; Τα ερωτικά; Θα συμβεί κάτι καλό;

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους την Τρίτη και να επηρεάζει όλες τις ημέρες, αν αφήσεις τον εκνευρισμό που θα έχεις να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν, και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια. Οι αντιθέσεις που θα προκληθούν τώρα, δύσκολα γεφυρώνονται και πρέπει να παλέψεις, για να διατηρήσεις σε καλά επίπεδα τις σχέσεις εκείνες που σε αφορούν και είναι σημαντικές για τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς στο σύντροφό σου άδικα, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του και θα αποφύγεις τα άσχημα σενάρια. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία το διάστημα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, από την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, γι αυτό αυτές τις ημέρες μην καθίσεις λεπτό στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, ίσως πρέπει αυτήν την εβδομάδα, που ο Ερμής θα κινείται για τελευταίες ημέρες στον φιλικό Καρκίνο, να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποια είναι αυτά τα πράγματα που χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Στον εργασιακό τομέα, κάποια προβληματική κατάσταση, ίσως να απαιτήσει καλύτερους ελιγμούς ή μεγαλύτερο κόπο για να υποχωρήσει ή να λυθεί. Να είσαι συγκεντρωμένος.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πρόσεξε λοιπόν την συμπεριφορά σου και μην μεγεθύνεις αυτά που σας συμβαίνουν. Προτίμησε αντ’ αυτού να γεμίσεις τον χρόνο σου με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα και μην αναλώνεσαι σε ανούσιες διαφωνίες. Όσοι είστε αδέσμευτοι, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε. Πολύ γρήγορα, με την Αφροδίτη να επανέρχεται σε ορθή πορεία από την επόμενη εβδομάδα στους Διδύμους, θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, ίσως να είναι συμφέρουσες για την μελλοντική σου εξέλιξη και πρέπει να τις αξιολογήσεις με την ανάλογη σοβαρότητα. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη εβδομάδα, αφού τα έξοδά σου θα αυξηθούν. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις, για τίποτα και για κανέναν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου την Τρίτη, είναι κατάλληλη για να βρεις την χαμένη σου ηρεμία και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου. Τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών που καταβάλλεις μπορεί να μην είναι άμεσα ορατά, αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει και να σταματά τον αγώνα σου. Εσύ συνέχισε τις προσπάθειες σου, γιατί πολύ γρήγορα θα δικαιωθείς για όλα τα καλά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή για τελευταίες ημέρες στον Καρκίνο, να σε ευνοεί, θα φέρεις στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής φύσεως και θα νιώσεις ικανοποιημένος από όλα όσα θα ακούσεις από την μεριά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους την χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί και εσύ στην τελική θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, ό,τι και να γίνει, χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός, με τον οποίο θα έρθεις αντιμέτωπος, θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετή οικονομία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτήν την εβδομάδα ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιό σου, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί στο τέλος θα πνιγείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η επιρροή που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 19, στους Διδύμους, σε κάνει λίγο περισσότερο γκρινιάρη από ό,τι συνήθως, φίλε Καρκίνε, και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφό σου. Μην μιλάς, πριν σκεφτείς αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου, και μην τον παιδεύεις με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνώριζες από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη βάλεις καινούργιες γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Ξεμπέρδευε πρώτα με αυτές που ήδη έχεις και μετά βλέπεις… Να θυμάσαι ότι η πρόοδος έρχεται με αργά και σταθερά βήματα και όχι μονομιάς. Στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου και βρεθείς εκτεθειμένος.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέων, πολλά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στους Διδύμους και τον Ερμή για τελευταίες ημέρες στον Καρκίνο, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Απόφυγε με κάθε τρόπο να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη, ώστε να διασφαλίσεις όσο περισσότερο γίνεται τα συμφέροντά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Οι ημέρες είναι καλές για συζητήσεις και εξομολογήσεις, που θα διορθώσουν το βεβαρημένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές με νέα πρόσωπα, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου ή ακόμη και με παλιούς, όχι όμως ξεχασμένους έρωτες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε καλά αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις, για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Ειδικά στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην χάσεις χρήματα.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE

#TAGS MM