weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 μέχρι 8 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 μέχρι 8 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα; | Newsit.gr

Πως θα είναι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε; Θα “παίξει” κάτι καλό; Τι υπόσχονται τα άστρα;

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

Κριός
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, αγαπητέ Κριέ, θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις επιδιώξεις και τη νοοτροπία σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω την Τρίτη θα σε υποχρεώσει να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αξίζει τον κόπο να γίνεις πιο τολμηρός στις νέες αισθηματικές και εργασιακές επιλογές σου, γιατί η τύχη, με τον Ουρανό να κινείται στο ζώδιό σου και τον Ερμή στον επίσης φιλικό σου Λέοντα, θα σε ευνοήσει για να προοδεύσεις και να έχεις σημαντικές επιτεύξεις.

Αισθηματικές
Η γοητεία σου και αυτήν την περίοδο, φίλε Κριέ, θα σαγηνεύσει τους πάντες! Εάν είσαι δεσμευμένος, δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου και βεβαιώσου ότι αυτός ο άνθρωπος αξίζει να είναι στο πλάι και είναι όντως αυτό που ζητάς για να είσαι ευτυχισμένος. Μην φοβηθείς να του μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν. Και αν ακόμα δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή σου, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς με τα άτομα που έχεις δίπλα σου και ταυτόχρονα να κυνηγάς την τύχη σου, χωρίς όμως η ιδέα της αποκατάστασης να σου γίνεται εμμονή.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Κριός, η εργασία σου είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει πολύ αυτή την εβδομάδα. Το μυαλό σου, με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα και να σε ευνοεί, θα κινείται με χιλιάδες στροφές, αλλά οι ευθύνες που ήδη έχεις δεν θα σε αφήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου. Ίσως πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να τα προλάβεις όλα ή ίσως πρέπει να μοιραστείς με κάποιους που εμπιστεύεσαι τις αρμοδιότητές σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να συγκρατηθείς λίγο, γιατί θα βγεις πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου κύκλο θα σε απασχολήσουν έντονα αυτές τις ημέρες και ίσως χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο γι’ αυτά, ίσως μάλιστα να πρέπει να διαθέσεις όλο τον ελεύθερο σου χρόνο. Έχε στο νου σου ότι θα είναι περαστικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Σημαντικό σου μέλημα επίσης θα είναι η οικονομική αναδιοργάνωση, καθώς η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και σε επηρεάζει, οπότε πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου.

Αισθηματικές
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη συνεχίζει να σου στέλνει τις θετικές της επιρροές από τους Διδύμους, για να περάσεις όμορφα στη σχέση σου, φίλε Ταύρε! Επίσης ο Άρης αλλάζει πλέον σπίτι και εισέρχεται την Τρίτη στον Ζυγό. Αυτό σου επιτρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, με θετικό αποτέλεσμα. Και αν ακόμα είσαι αγκαλιά με τη μοναξιά, να ξέρεις πως θα τη διώξεις γρήγορα, με τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου, που θα σου γνωρίσει ένα άτομο, το οποίο θα σε γοητεύσει με την προσωπικότητα του.

Επαγγελματικές
Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί, για να αποφύγεις τις παγίδες σε ενδεχόμενες αλλαγές που ίσως προκύψουν στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος. Κινήσου με πρόγραμμα, χωρίς να ανακοινώνεις τα σχέδια που έχεις και συζήτησε μόνο με συναδέλφους σου, που στο παρελθόν σου έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς έχεις τους πλανήτες στο πλευρό σου σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει! Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα, θα έχεις σύντομα θετικές εξελίξεις. Δείξε λίγο περισσότερο υπομονή, σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, εξαιτίας των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο την Τρίτη στον Αιγόκερω, και μην παίρνει μέρος σε κουτσομπολιά, που αφορούν σε άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλά, αγαπητέ Δίδυμε, αν δεν αναφερθείς σε προβληματικά θέματα, που ανήκουν στο παρελθόν και σας στεναχωρούν αμφότερους, εσένα και τον άνθρωπό σου. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, από τις 3 και μετά, κάνε ένα νέο ξεκίνημα και βάλε νέες βάσεις, που θα ανανεώσουν τόσο εσένα όσο και εκείνον. Και αν ακόμα είσαι στο ψάξιμο, φρόντισε να περνάς τις ώρες σου με δικά σου άτομα και να κάνεις πιο όμορφες τις στιγμές σου. Όταν εσύ αποφασίσεις να δεσμευτείς, είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτόν ή αυτήν που θέλεις.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Δίδυμος, αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα, δώσε προτεραιότητα σε πρακτικά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της δουλειάς σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, όσο κι αν για εσένα αποτελούν κίνητρο δράσης. Στα οικονομικά, δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και τον Άρη να εισέρχεται στον Ζυγό στις 3 του μήνα, θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου ή να αφεθείς σε κάποιες προκλήσεις, που εύκολα θα σε παρασύρουν σε παραστρατήματα. Η δική σου υποχρέωση είναι να γίνεις πιο εργατικός και υπεύθυνος και να μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά αν είσαι Καρκίνος και θα έχεις κάποιες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Ο Άρης στον Ζυγό σε βεβαιώνει πως γυρίζεις σελίδα στη σχέση σου με καλύτερες εξελίξεις, που θα αφήσουν τα κακώς κείμενα στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου δώστε προτεραιότητα στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σας και ενδιαφέρονται ουσιαστικά για εσάς. Παραμερίστε τους ανθρώπους που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, φίλε Καρκίνε, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ό,τι είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά καλύτερα όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές…

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

#TAGS MM