Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 ως 31 Μαρτίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 ως 31 Μαρτίου. Τι λένε τα άστρα;

Πρωταγωνίστρια της εβδομάδας που ξεκινά μια δύσκολη Πανσέληνος την Τετάρτη. Πως θα επηρεαστούν ερωτικά και επαγγελματικά; Τι πρέπει να προσέξεις;

Πρωταγωνίστρια της εβδομάδας που ξεκινά μια δύσκολη Πανσέληνος την Τετάρτη. Πως θα επηρεαστούν ερωτικά και επαγγελματικά; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αν κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στη δουλειά σου προσπάθησε στο ξεκίνημα της εβδομάδας να βελτιώσεις το εργασιακό καθεστώς που επικρατεί ή τον τρόπο που συνεργάζεσαι είτε με τους ανωτέρους σου είτε με τους υφισταμένους σου. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, να είσαι προσεχτική στις κινήσεις σου και μην πεις λόγια εν βρασμώ ψυχής. Μην εμπλακείς σε δυσάρεστες λογομαχίες που υποσκάπτουν τη θέση σου και στα αισθηματικά σου μην αφήσεις τρίτους να έχουν άποψη για τη σχέση σου.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σου χαρίσει ομορφιά, αισιοδοξία και κέφι. Η θετική σου ενέργεια, που θα εκπέμπεται από τα φωτεινά σου μάτια και το γοητευτικό σου χαμόγελο, θα σου εξασφαλίσει μία πολύ γλυκιά περίοδο ερωτικής συνύπαρξης με το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου, μάθε πως τώρα είναι η περίοδος που όλα μπορούν να αλλάξουν. Κάνε τις κινήσεις σου και τα καλύτερα έρχονται!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις αφήσει από το προηγούμενο διάστημα. Επειδή αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένη σε ό,τι είναι να κάνεις και μην αναλώνεσαι σε στιγμιαίες παρορμήσεις. Τις οικονομικές σου υποθέσεις ρύθμισέ τες με μεγάλη προσοχή και μην ξοδεύεις περισσότερα χρήματα από αυτά που έχεις να διαθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού και που οι πλανήτες πραγματοποιούν δυσαρμονικές όψεις μεταξύ τους,  κράτησε επιφυλακτική στάση σε επαγγελματικά σχέδια και συνεργασίες, ώστε να μην το μετανιώσεις αργότερα, και απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες. Αρκετές θα είναι οι δυσκολίες και οι δυσάρεστες καταστάσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν και θα σε βαρύνουν ψυχολογικά, ενώ καλό θα είναι να μην τραβήξεις τώρα το σκοινί και μην έχεις πολλές απαιτήσεις. Το Σαββατοκύριακο ο έρωτας μπορεί να σε μπερδέψει λίγο, αλλά τελικά ο σύντροφός σου θα αποδειχτεί ιδιαίτερα δοτικός απέναντι σου, γεγονός που θα σε ανανεώσει τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα προβλέπονται μάλλον θυελλώδεις οι σχέσεις με τον σύντροφό σου. Από την άλλη, η ερωτική σου ζωή θα είναι αρκετά «πικάντικη» και θα έχει μεγάλες δόσεις συγκίνησης και πάθους. Αν ακόμα είσαι στο ψάξιμο, να ξέρεις πως πρέπει να σκεφτείς αρκετά πριν προχωρήσεις σε μια νέα σχέση, ειδικά τώρα που η Αφροδίτη κινείται στον Κριό και αναμένεται να ζήσεις πολύ καυτές ερωτικές εμπειρίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν στο παρελθόν. Νέα ξεκινήματα θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν πολύ, αλλά πρέπει να προφυλαχθείς όσο το δυνατόν περισσότερο για να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης από τους γύρω σου. Ορισμένες αλλαγές που θα συμβούν, να είσαι προετοιμασμένος να τις αντιμετωπίσεις με λογική και σύνεση και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Απόφυγε επίσης να πάρεις βιαστικές αποφάσεις στον οικονομικό τομέα.

Διάβασε τα υπόλοιπα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε