weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου…

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου… | Newsit.gr

Για να δούμε τι θα γίνει κι αυτήν την εβδομάδα! Επιτέλους τελειώνει ο ανάδρομος Ερμής… Έχουμε όμως μια έκλειψη… Πώς θα επηρεάσει τη ζωή σου; Τι πρέπει να προσέξεις; Θα χτυπήσει τα οικονομικά, τα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σου;

Αν χρειάζεσαι μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν θα λείψουν κάποιες αγωνίες, αλλά τα πράγματα από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, θα είναι καλά σε γενικές γραμμές για το ζώδιό σου. Οι δυνατότητες που θα έχεις για να αυξήσεις τα οικονομικά σου και να εδραιωθείς σε μεγαλύτερα αξιώματα στη δουλειά σου, θα είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κουραστείς, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι όσο πιο οργανωμένος μπορείς. Πρόσεξε στις 28 του μήνα, που η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους θα προκαλέσει πρόσκαιρη κρίση ή αιφνίδια ερωτική απογοήτευση. Γρήγορα όμως το κλίμα θα διορθωθεί. Απόφυγε τις υποσχέσεις και τις προσπάθειες να κατακτήσεις έναν ανέφικτο στόχο, γιατί άδικα θα παιδευτείς. Το Σαββατοκύριακο δείξε κατανόηση στα προβλήματα ενός δικού σου ανθρώπου.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σου τομέα, εκδηλώσου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα κι εσύ κι αυτός. Το Σαββατοκύριακο οργάνωσε μαζί του μία βόλτα στα μαγαζιά ή μία κοντινή χειμερινή εξόρμηση και ρίξτε το λίγο έξω, όσο βέβαια σας παίρνει οικονομικά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αποκάλυψε την τρυφερή σου πλευρά και να είσαι σίγουρος πως η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα φέρει κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Οι αρμοδιότητες που έχεις είναι πολλές και για να τις προλάβεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτές, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια αφηρημάδας. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη, που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολλά να κάνεις αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να οργανωθείς κατάλληλα για να τα προλάβεις. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις σωστά την κρίση σου, γιατί και έχεις επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν, αλλά ξέρεις κιόλας που θα σε οδηγήσουν οι πράξεις σου. Από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό, στα επαγγελματικά σου θα αποκτήσεις περισσότερη φήμη, ενώ παράλληλα δημιουργούνται για εσένα άριστες προοπτικές εξέλιξης. Θα κουραστείς πολύ, αλλά θα κατακτήσεις τους στόχους σου! Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, απόφυγε αντιθέσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο. Προσποιήσου ότι δεν ακούς κάτι που σου λέει άμεσα ή έμμεσα και να μην φέρεις τα πράγματα στα άκρα. Από εκεί και μετά, πρέπει να διατηρήσεις το ωραίο σου χαμόγελο και να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Δρομολόγησέ τα εσύ ο ίδιος και θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Με την εύνοια που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, μίλα με τον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά, μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί πάντα υπάρχει και διαφορετική οπτική στα πράγματα. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα διανύσουν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχωθείς. Θα δεχτείς προτάσεις για ένα εγχείρημα στο αντικείμενο σου και πρέπει να προγραμματιστείς σωστά, γιατί αυτό θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία που κυνηγάς. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν. Πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να μην δημιουργήσεις νέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία στον Σκορπιό από την Τρίτη και μετά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες προβολής στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Θα δεχτείς μία σημαντική βοήθεια από ένα φιλικό σου πρόσωπο, που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση που θα έχεις βρεθεί. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, κληρονομικές υποθέσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας θα σε απασχολήσουν και οι δουλειές σου θα αποσπάσουν την προσοχή σου ολοκληρωτικά, καθώς από τη μία θα έχεις πολύ φορτωμένα ωράρια, από την άλλη θα συμβούν και κάποιες ανατροπές. Σε επίπεδο συναισθήματος, θα νιώθεις λίγο μετέωρος, αλλά σε επίπεδο ερωτικής πρακτικής ικανοποίησης, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και ουσιαστικότερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη περίοδο και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα. Ένα από όλα αυτά θα σου ξυπνήσει τον ερωτικό πόθο!!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου ίσως προκύψουν αναπάντεχα έξοδα. Κάνε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.

Διάβασε περισσότερες προβλέψεις στο TLIFE

Ενότητες
#TAGS MM