weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Ιανουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου…

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Ιανουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου…

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά και τα άστρα για άλλη μια φορά σου αποκαλύπτουν τις τάσεις του ουρανού. Σε ευνοούν άραγε; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ «ΚΛΙΚ» ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις, να ρίξεις τους τόνους και προπάντων, να μην τα βάζεις με άτομα του περίγυρου σου, που δεν φταίνε για τα δικά σου τα προβλήματα. Ο Δίας, επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στους Διδύμους την Τετάρτη, θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης από το Σάββατο και μετά στον Υδροχόο, θα αυξήσει τόσο την κοινωνικότητά σου, όσο και τις αξιόλογες γνωριμίες, που θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου τες όσο περισσότερο μπορείς και ενίσχυσε το μέλλον σου, με ισχυρότερες βάσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα και αλλάξεις κάποιες απόψεις σου. Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι το Σάββατο, θα βάλει το… μαγικό του «χέρι» και θα σε επηρεάσει θετικά! Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου, που μάλλον λείπει το τελευταίο διάστημα… Και εσύ που μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες!

Επαγγελματικές
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου και βλέποντας πως τα πράγματα είναι στάσιμα, εκνευρίζεσαι αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Να ξέρεις πως είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά μην κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι πάρα πολλές με την Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες να κινείται στον φιλικό για εσένα Αιγόκερω. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Κάποια θέματα που θα καθυστερήσουν, δεν πρέπει να σε ανησυχήσουν γιατί ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία την Τετάρτη στους Διδύμους, θα ομαλοποιήσει το δρόμο της ολοκλήρωσής τους. Το Σαββατοκύριακο, η προσωπική σου πρωτοβουλία σε ζητήματα καρδιάς θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Ρίσκαρέ το!!!

Αισθηματικές
Οι εξελίξεις που θα έχεις στη σχέση σου θα είναι πολύ καλές. Ωστόσο, η νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς, από το Σάββατο και μετά, σου «φωνάζει» να αποφύγεις να κάνεις πολλές συζητήσεις για θέματα που σε απασχολούν, γιατί δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου στο βαθμό που θα ήθελες. Μια καινούργια γνωριμία, σε εσένα που κάνεις παρέα ακόμα με τη μοναξιά, θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου!

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, που πρέπει να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες, πριν τις αποδεχτείς. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη μέχρι το Σάββατο στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σου φέρει καθυστερήσεις που δεν τις περιμένεις. Φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα που σε απασχολούν, γιατί τον τελευταίο καιρό, με τις πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν, έχεις αγχωθεί αρκετά. Ο Δίας βέβαια από την Τετάρτη και μετά σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει σημαντικά να τα βγάλεις όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και θα ικανοποιηθείς από τις αποδόσεις σου. Να ξέρεις ότι σε περιμένουν αλλαγές, αλλά αυτές θα έχουν ευχάριστες ανατροπές και θα χαρείς πολύ, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα!

Αισθηματικές
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου αυτές τις μέρες. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα γίνει ξεκάθαρη. Το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να αλλάζει θέση και να μετακινείται στον φιλικό για εσένα Υδροχόο, κάποια μικρή απόδραση με τον σύντροφό σου θα σας έκανε πολύ καλό… Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Όμως, είναι φρόνιμο να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως νομίζεις. Φρόντισε προπάντων να εξετάσεις κατά πόσο αυτές οι προτάσεις σε ενδιαφέρουν και ικανοποιούν την δημιουργικότητά σου. Στα οικονομικά, αυτήν την περίοδο θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις, για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και πράγματα που πριν σε κούραζαν, αλλά και κάποιες καθυστερήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα σε εκνευρίσουν κάπως. Μην ανησυχείς, αναμενόμενο είναι, καθώς η Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες κινείται στον Αιγόκερω και προκαλεί τέτοιου είδους αναποδιές. Από το Σάββατο και μετά όμως, με τον Άρη να εισέρχεται στους Ιχθείς, οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές, ενώ θα μπορείς να θέσεις στόχους για το μέλλον σου. Οι θετικές επιρροές που θα δεχτείς τώρα από το πλανητικό σκηνικό, είναι ικανές να σε ανανεώσουν ή ακόμη και να σε μεταμορφώσουν πλήρως.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτήν την περίοδο, γιατί μάλλον θα έρθετε σε αντιπαράθεση και θα μαλώσετε. Το Σαββατοκύριακο, η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο ανεβάζει τον ερωτισμό σου, οπότε φρόντισε να βγάλεις το πάθος και το ρομαντισμό σου τότε, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Έχετε άλλωστε ανάγκη και οι δύο να περάσετε χαλαρές στιγμές, ο νέας με τον άλλον! Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα των ονείρων σου, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με κάποιο φιλικό σου άτομο, που εδώ και καιρό σε φλερτάρει.

Επαγγελματικές
Ο Δίας σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, από την Τετάρτη και μετά, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να μπορέσεις να συνεργαστείς και να λύσεις θέματα που ήταν σε στασιμότητα στον επαγγελματικό σου τομέα. Μέχρι τότε όμως, απόφυγε τις καινούργιες συνεργασίες, που θα σε οδηγήσουν σε προβλήματα. Στα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.


Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Ενότητες
#TAGS MM