weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 ως 11 Νοεμβρίου. Τι “υπόσχονται” τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 ως 11 Νοεμβρίου. Τι “υπόσχονται” τα άστρα; | Newsit.gr

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Εύκολη ή δύσκολη; Τι πρέπει να προσέξεις; Τα αισθηματικά ή τα επαγγελματικά θα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον;

Αν σε απασχολεί κάτι, αν σε ανησυχεί και σε αγχώνει κάτι και χρειάζεσαι μια προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ

Εξαιρετικά σημαντική θα είναι αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, από την Τετάρτη και μετά, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, συνεργασιών ή ακόμη και γάμου. Μία σχετική απόφαση πρέπει να ληφθεί, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις, ακόμη κι αν σου δημιουργεί άγχος ή στεναχώρια προσωρινά, αφού αργότερα θα τη θυμάσαι με ανακούφιση και ικανοποίηση! Με τη θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Τοξότη, θα πρέπει να περιμένεις αρκετές αλλαγές, ενώ θα αρχίσουν να σε απασχολούν ιδιαίτερα και οικονομικά ζητήματα. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και άσε το χρόνο να δουλέψει για εσένα.

Αισθηματικές
Κάποιες ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις θα προκληθούν κατά την διάρκεια των ημερών στον αισθηματικό σου τομέα και επειδή τα νεύρα σου θα είναι σε οριακό σημείο, δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Προτίμησε να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε προβληματίζει και εξήγησε στο σύντροφό σου τι είναι αυτό που σε κουράζει από τη στάση του, μήπως δεις και εσύ μία άσπρη μέρα… Η ειλικρίνεια που θα δείξεις θα σε αποζημιώσει!!! Οι ελεύθεροι Κριοί να έχετε το νου σας περισσότερο από ό,τι συνήθως, γιατί με τη θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, έχετε τώρα πολλές πιθανότητες να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία εξαρτάται από την διπλωματία με την οποία θα χειριστείς τις συναλλαγές σου με τους άλλους, πελάτες ή συνεργάτες. Υιοθέτησε μία υπομονετική στάση και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος θα ανταμειφθείς για την αυτοπειθαρχία σου. Οι ημέρες είναι καλές για να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, ώστε να μην τα βρεις μπροστά σου στο μέλλον. Οικονομικά, τα πράγματα θα είναι περιοριστικά γι’ αυτό συμπεριφέρσου ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά είναι τα ζητήματα που φέρνει στην επιφάνεια αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, από την Τετάρτη και μετά. Πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτές τις ημέρες με συνεργάτες, συγκατοίκους ή την οικογένειά σου. Οι αντιδράσεις σου σε ό,τι ακούς ή βλέπεις πρέπει να είναι μετρημένες και ψύχραιμες, όσο δύσκολο κι αν σου είναι κάτι τέτοιο. Τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν στη ζωή σου μόνο μέσα από ουσιαστικό διάλογο και κατανόηση. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τους άλλους και τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν!

Αισθηματικές
Η θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό και η Σελήνη μέχρι την Πέμπτη στον Λέοντα, θα σου δώσουν έξτρα ερωτισμό, αλλά παράλληλα θα σε κάνουν να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Μην κρατάς απόλυτη στάση σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα μαζί. Ιδιαίτερα τώρα, που η αυθόρμητη συμπεριφορά σου θα βρίσκει εμπόδια, μέτρησε περισσότερο τα λόγια που θα πεις, αποφεύγοντας να τον πληγώσεις και να τον δυσαρεστήσεις. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, έχεις πολλές δυνατότητες να διώξεις τη μοναξιά, αρκεί να το βάλεις στόχο. Να ξέρεις πως οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μην πάρεις οριστικές και ανεπανόρθωτες αποφάσεις, σε στιγμές θυμού και εκνευρισμού. Προσαρμόσου στις καταστάσεις, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει επίσης σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά στα οικονομικά σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα, γιατί τα χρήματα που σου περισσεύουν είναι περιορισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, από την Τετάρτη και μετά, απαιτεί από εσένα να βάλεις καινούριες προτεραιότητες στη ζωή σου. Οι ανατροπές που θα συμβούν ίσως σε βρουν απροετοίμαστο, θα πρέπει όμως να συμβιβαστείς, γιατί είναι απαραίτητες. Σε όλες τις επαφές και συναντήσεις σου, απόφυγε τα μυστικά και τα ψέματα, γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος με αποκαλύψεις. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις περιττές υποχρεώσεις στην άκρη, ωστόσο θα πρέπει να σκεφτείς προσεχτικά πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μπορείς να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και το πάθος απέναντι στο σύντροφό σου και να περάσεις ειδυλλιακές στιγμές μαζί του, μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό για εσένα Ζυγό, ετοίμασε μία οικογενειακή συνεύρεση και αναθέρμανε τις σχέσεις με τους δικούς σου. Θα σου κάνει καλό! Κι αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης από το Ζυγό, που θα σε ευνοήσει στην επικοινωνία, θα βρεις αυτό που αναζητάς, αρκεί να το θελήσεις!

Επαγγελματικές
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τις τρείς πρώτες ημέρες της εβδομάδας, μην φοβηθείς να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα και μην αφήσεις το φόβο που σου προκαλεί μία παλαιότερη απόρριψη να σε καταβάλλει. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να ισορροπείς, καθώς τα έσοδά σου φαίνεται πως αυξάνονται. Να δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές υποχρεώσεις και απαιτήσεις σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα. καθώς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, από την Τετάρτη και μετά στον Τοξότη, οι ιδέες και οι στόχοι σου διαφοροποιούνται. Θα διαμορφώσεις ένα νέο οργανόγραμμα και θα θελήσεις να αποκοπείς από συνήθειες και καταστάσεις, που δεν σε ικανοποιούν πλέον. Αλλαγές να περιμένεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο σε προσωπικό ή φιλικό επίπεδο. Βάλε μία σειρά προτεραιότητας στις εκκρεμότητές σου για να αποβάλλεις το άγχος, που μπορεί να αισθανθείς. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, ένα κοντινό ταξίδι αναψυχής θα σου χαρίσει εμπειρίες που θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να περιορίσουν την σκληρότητα των ημερών, κάνοντας το σύντροφό σου να εκδηλώσει τα πιο βαθειά του συναισθήματα, γεγονός που θα σε ηρεμήσει και θα χαρίσει μία γλυκύτητα στην καρδιά σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και βρες χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα. Πολύ εύκολα μία φιλική σχέση μπορεί να οδηγηθεί σε ερωτική, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, αποκαθιστώντας την χαμένη γοητεία σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα, αλλά και πολύ καταστροφική, ανάλογα με την στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις. Προσαρμόσου στις αναγκαστικές αλλαγές που θα επιβάλλουν οι ανώτεροί σου και μην καταβάλλεσαι ηθικά και συναισθηματικά, όσα στραβοπατήματα κι αν κάνεις. Η βελτίωση των σχέσεων με κάποιους συνεργάτες που είχες απομακρυνθεί, θα ανεβάσει πολύ την ψυχολογία σου! Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποθέσεις με το νόμο, όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Επίσης, απόφυγε τα πολλά έξοδα.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια

Ενότητες
#TAGS MM