weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Μαίου. Πως θα είναι οι επόμενες μέρες;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7 έως 13 Μαίου. Πως θα είναι οι επόμενες μέρες; | Newsit.gr

Πως θα είναι η εβδομάδα μας; Τι λένε τα άστρα; Ποιες είναι οι τάσεις σε ερωτικά και επαγγελματικά; Για να δούμε…

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, πρέπει την εβδομάδα αυτή να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό για να μπορέσεις να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν και αποτελούν τροχοπέδη στη ζωή σου και σε όσα θέλεις να πετύχεις. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου και η Αφροδίτη από τους Διδύμους ανεβάζει την επικοινωνία σου στα ύψη και η κοινωνική σου ζωή θα έχει πολύ καλές εξελίξεις, καθώς θα κάνεις συναντήσεις με πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Πρόσεξε μόνο να μην ασχολείσαι πολύ με οικογενειακά προβλήματα, γιατί θα χάσεις το κέφι σου και δεν αξίζει τον κόπο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Κριός, χρειάζεται την παρουσία σου, προκειμένου να την βελτιώσεις. Με το να απέχεις και να ασχολείσαι συνεχώς με τη δουλειά σου, σε λίγο καιρό ο σύντροφός σου θα πάψει να είναι πλάι σου και να σε φροντίζει. Πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι για να τον πλησιάσεις και να τον φέρεις πιο κοντά σου, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Αν ακόμη παραμένεις μόνος, μην το βάζεις κάτω και απαισιοδοξείς. Μπορείς να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και η γνωριμία που περιμένεις δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα τα πας πολύ καλά, αφού ο Ερμής από το ζώδιό σου μέχρι την Τετάρτη, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ έντονη, με συναντήσεις, καινούργια ξεκινήματα και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι πως με οποιαδήποτε δραστηριότητα ασχοληθείς θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε κάποιο πρόγραμμα και νιώθεις καλύτερα, καθώς αρχίζουν να τακτοποιούνται διάφορες παλαιότερες υποχρεώσεις.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα σου θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου την Τετάρτη και να αυξάνει τις πολλές δραστηριότητες, αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να προχωρήσεις στις αλλαγές που θέλεις, ενώ θέματα που ακόμη σε αγχώνουν, ισορροπούν μια για πάντα. Να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει καλά, φίλε Ταύρε, αρκεί μερικές φορές να μπορείς να συγκρατείς τα νεύρα σου, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα στεναχωρήσουν το σύντροφό σου. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται μέχρι το απόγευμα της Κυριακής στον Υδροχόο, είναι πλανητικά ιδανικό για μία κοντινή εκδρομή, έχοντας για παρέα μόνο ο ένας τον άλλον, μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας, που επιβαρύνουν το κλίμα της σχέσης σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία, μην το βάζεις κάτω, αφού με τα άστρα να σε ευνοούν, μπορείς να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, οι συμβιβαστικές λύσεις είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σου, με κάποιους από τους συναδέλφους σου που εκτιμάς. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα ή για αλλαγές, που αφορούν στο αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις πολλές υποχρεώσεις και έξοδα. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα συνεχίζουν να σε διακατέχουν και αυτήν την εβδομάδα, με τον έναστρο ουρανό να σου χαρίζει όλες τις θετικές πλανητικές του επιρροές. Με αυτά τα πανίσχυρα βέλη στη φαρέτρα σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που ακόμη συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Έχεις όμως ξεχάσει να φροντίσεις και λίγο τον εαυτό σου, που με τις τόσες υποχρεώσεις, τον έχεις παραμελήσει τελείως. Μέχρι την Τετάρτη, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στον Κριό, κάνε κάτι αποτελεσματικό για να ανανεωθείς και να τονώσεις την ψυχική σου υγεία και μην φτάνεις στα όριά σου, πριν πάρεις απόφαση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει καλά, φίλε Δίδυμε, αλλά με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, ίσως παραμελήσεις λίγο το σύντροφό σου και έρθεις αντιμέτωπος με παράπονα και γκρίνιες. Για να τις αποφύγεις, πέρνα χρόνο μαζί του και μην προσπαθήσεις να συνδυάσεις επάγγελμα και οικογένεια για ακόμη μία φορά, γιατί θα αποτύχεις παταγωδώς. Η Αφροδίτη πάντως από το ζώδιό σου, σε ευνοεί αρκετά, οπότε τα καλύτερα είναι μπροστά σου. Και αν ακόμη η μοναξιά δε λέει να φύγει από κοντά σου, ίσως πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες που έχεις και να γίνεις πιο συγκαταβατικός και συνετός σε αυτά που αναζητάς. Έτσι, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρεις.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Δίδυμος, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και ίσως σου ανατεθούν κι άλλες. Μην τις αρνηθείς, αλλά ούτε και να δημιουργήσεις πρόβλημα. Αναπροσάρμοσε το πρόγραμμα και το χρόνο σου στα νέα δεδομένα, σκύψε το κεφάλι και δούλεψε εντατικότερα, γιατί η επαγγελματική καταξίωση που προσδοκάς είναι πολύ κοντά σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, πολλά θα είναι τα χαρούμενα μαντάτα που θα ακούσεις αυτήν την εβδομάδα και θα αφορούν είτε στην οικογένεια είτε στις στενά φιλικές σου σχέσεις. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις, που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου, τόσο τώρα όσο και μελλοντικά. Ιδιαίτερα από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγημένες σου επαφές και να βελτιώσεις κατά πολύ την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να συνυπάρξεις ειρηνικά με το σύντροφό σου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, φίλε Καρκίνε. Ο Άρης από την Παρθένο και η Σελήνη μέχρι την Τετάρτη στον Τοξότη, σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές, που θα φέρουν ένα νέο τόνο στη σχέση σου, ώστε να βγεις από τη ρουτίνα. Και αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, μην παραιτείσαι τώρα από την αναζήτηση, αλλά βγες έξω περισσότερο, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις αυτόν ή αυτήν που έχεις ονειρευτεί.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, πηγαίνει πολύ καλά και εσύ συνεχίζεις σε γρήγορους ρυθμούς, για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που την προηγούμενη περίοδο ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη θα σε παραπλανήσει με ψευδείς υπολογισμούς.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ο Άρης από την Παρθένο και η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα συνεχίσουν να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές και αυτήν την εβδομάδα και όλες οι υποθέσεις σου θα μπουν στη σειρά που θέλεις. Κάνε τους υπολογισμούς σου με βάση τις δικές σου ανάγκες, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις παρορμητικές κινήσεις και όλα μπορούν να πάνε όπως τα έχεις υπολογίσει. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο, μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και να βάλεις νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάνοντάς τες αισθητά καλύτερες.

Αισθηματικές
Το σύμπαν συνωμοτεί για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και σου στρώνει… «χαλί», για να κάνεις όλα αυτά που ήθελες τόσο καιρό, φίλε Λέων. Μίλα ελεύθερα με το σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που η Σελήνη θα κινείται στο φιλικό για εσένα Υδροχόο, μπορείς να περάσεις υπέροχα, σε ένα κοντινό ταξίδι που θα πάτε. Και αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, έχεις όλα τα φόντα να γοητεύσεις το άτομο που ποθείς, αρκεί να το τολμήσεις.

Επαγγελματικές
Καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές που είχες στη δουλειά σου θα πάρουν τέλος, αν είσαι Λέων. Γυρίζεις τώρα μια καινούρια σελίδα με εξαιρετικές προοπτικές, ενώ νέα ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσες υποχρεώσεις έχεις αφήσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα, μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, έχεις μπει σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου και θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Φρόντισε μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ό,τι αποφασίσεις να το κάνεις μετά από πολλή σκέψη. Επίσης, συζήτησε και με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Το ξεκίνημα της εβδομάδας με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Άρη από το ζώδιό σου, κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα γίνουν και η κυκλοθυμική σου διάθεση θα σε βγάλουν από το χρονοδιάγραμμά σου και μπορεί να σου προσθέσουν επιπλέον προβλήματα και ανησυχίες.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν το σύντροφό σου να μην μπορεί να σου αρνηθεί τίποτα και το πάθος θα υπερισχύσει, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Μην αφήσεις τις καλές επιρροές των πλανητών να πάνε χαμένες και άδραξε την ευκαιρία, για να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα από τα συνηθισμένα. Όσο για εσένα, που ταλαιπωρείσαι ακόμη από την μοναξιά, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τολμήσεις να ρισκάρεις σε μία σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο, που τα ερωτικά συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον είναι ιδιαίτερα έντονα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μια ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις. Φρόντισε αυτήν την περίοδο να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και αναβάλλεις συνεχώς.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE

#TAGS MM