weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΖΩΔΙΑ: Καινούρια γνωριμία! Θα σε πάρει τηλέφωνο; Ή μήπως να πάρεις εσύ;

ΖΩΔΙΑ: Καινούρια γνωριμία! Θα σε πάρει τηλέφωνο; Ή μήπως να πάρεις εσύ; | Newsit.gr

Το αιώνιο δίλημμα. Γνωριστήκατε. Ανταλλάξατε τηλέφωνα. Είπε ότι θα σε καλέσει. Και περιμένεις, μόνο που η πολυπόθητη κλήση δεν έρχεται. Ποια η θέση σου; Να πάρεις εσύ; Τουλάχιστον να μάθεις… αν ζει. Ή μήπως έπαθε κάτι… Αμνησία ας πούμε!

Κι αν έχασε το νούμερο; Εντάξει, δεν το έγραψε σε χαρτοπετσέτα με κραγιόν, στη μνήμη του κινητού του το πέρασε, αλλά να, μπορεί να το έσβησε κατά λάθος… και να αναρωτιέται τώρα πώς θα σε ξαναβρεί.

Αλλά κι αν δεν έχει συμβεί κάτι απ’ όλα αυτά και απλώς θέλει το χρόνο του, κι εσύ φανείς η υστερική και η απεγνωσμένη της υπόθεσης; Από την άλλη, αν δεν ενδιαφέρεται, να μην το διαπιστώσεις μια ώρα αρχύτερα, ώστε να μην ελπίζεις τσάμπα;

Δεν υπάρχει άτομο που να μην έχει αντιμετωπίσει αυτά τα ερωτήματα. Και συνήθως αισθάνεσαι πως ό,τι και να κάνεις, να περιμένεις ή να πάρεις την πρωτοβουλία, θα είναι λάθος. Εκτός πια κι αν έχεις πάθει τέτοια «πλάκα», που παίρνεις το νούμερο με το που θα ξημερώσει το επόμενο πρωί και ό,τι βγει. (Και που συνήθως δεν βγαίνει κάτι ιδιαίτερα καλό, όπως δείχνουν οι στατιστικές και οι εμπειρίες των περισσοτέρων μας). Λοιπόν, ψυχραιμία. Το ζώδιο του «προσώπου» το ξέρεις, υποθέτουμε. Οπότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω ποια είναι η πιθανότερη συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός εκφράζει έντονα τα πάθη του και όταν δείχνει ερωτικό ενθουσιασμό, το εννοεί. Το κακό μαζί του είναι ότι δεν διαρκεί πολύ, ιδίως αν συνοδεύεται από επαρκείς ποσότητες αλκοόλ. Αλλά και πάλι δεν βάζουμε χέρι στη φωτιά και εσύ, που ήσουνα εκεί, ξέρεις καλύτερα. Το θέμα όμως είναι αλλού: Ο Κριός είναι, ανεξαρτήτως φύλου, κυνηγός και θέλει να έχει εκείνος τις πρωτοβουλίες. Αν έχει πει ότι θα σε πάρει εκείνος, θέλει να συνεχίσει το κυνήγι με τους δικούς του όρους και όχι να… σε βρίσκει μπροστά του να φωνάζεις «γιούχου, εδώ είμαι, πιάσε με!». Δυσκόλεψέ το λίγο, και δεν θα χάσεις. Λίγο όμως, έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος, αν δεν πάθει κάτι το κεραυνοβόλο μαζί σου, είναι πιθανό να αργήσει κάπως να δώσει σημεία ζωής. Πρώτον το σκέφτεται με την ησυχία του, όπως κάνει συνήθως με όλα τα πράγματα. Δεύτερον, δεν θέλει να δώσει την εντύπωση του… ξελιγωμένου. Ωστόσο δεν θα του κακοπέσει αν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, εννοείται. Απλώς παίξε το άνετα, καθόλου πιεστικά και συνόδευσε το τηλεφώνημά σου με μια πρόσκληση για γεύμα σε ένα ωραίο εστιατόριο, μια και τις προάλλες κουβεντιάζατε για το πού έχει καλά ψαρικά. (Αποκλείεται να μη μιλήσατε για φαγητό με τον Ταύρο…). Τουλάχιστον τη δεύτερη συνάντηση την έχεις εξασφαλισμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος θα χαρεί να εγκαινιάσει το καινούριο νούμερο που πρόσθεσε στις «επαφές» του κινητού του, τηλεφωνώντας σου. Επίσης έχει την περιέργεια να εξαντλήσει με περαιτέρω συναντήσεις τις γνώσεις του για το άτομό σου. Απλώς μη βασιστείς και πολύ, αν σου πει μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα σε πάρει, τύπου «αύριο κατά τις εφτά». Μπορεί να είναι και η εφτά του επόμενου μήνα. Αν ανυπομονείς, τσίγκλησέ τον με κάποιο έξυπνο μήνυμα. Πιθανόν θα το εκτιμήσει, γιατί του αρέσουν αυτού του είδους οι ανταλλαγές. Πρέπει όμως να έχεις και κάποια σπιρτάδα. Αν είναι να γράψεις ένα κοινότοπο «τι νέα, καλά;», ασ’ το καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος, εφόσον φτάσει σε επίπεδο ανταλλαγής τηλεφώνων, κατά πάσα πιθανότητα ενδιαφέρεται αρκετά για το άτομό σου. Αλλά επειδή στα… τσαλίμια είναι άσος, ίσως και να σε αφήσει να περιμένεις, για να μη δείξει ότι τρελαίνεται κιόλας για το άτομό σου. Μπορείς να πάρεις τη μικρή σου εκδίκηση, αντιμετωπίζοντάς τον με συγκρατημένη ψυχρότητα, όταν τελικά θα σε καλέσει. Θα του δώσεις μια καλή δόση αβεβαιότητας, που θα ενισχύσει το ενδιαφέρον του. Μπορείς όμως και να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσεις. Ούτε κι αυτό θα τον χαλάσει. Για να μην πούμε ότι κατά βάθος το περίμενε πώς και πώς. Με έναν τέτοιο αισθηματία, όλα τα παιχνιδάκια καλά είναι.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων κατά πάσα πιθανότητα θα σου τηλεφωνήσει, αν σου το είπε. Πρόσεξε όμως, όταν θα γίνει εκείνο το τηλεφώνημα, να είσαι «απίκο» αλλά χωρίς να δείχνεις… ξελιγωμένη, και εννοείται να μην του ρίξεις κανένα «μωρέ, ξαναπάρε με σε λίγο, γιατί δεν μπορώ να μιλήσω τώρα». Να ξέρεις ότι, αν δεν έχει την ανάλογη αντιμετώπιση, δηλαδή μια καλή ανταπόκριση από τη μεριά σου αλλά χωρίς να δείξεις και ότι χοροπηδάς από χαρά, δεν πρόκειται να επιμείνει. Είναι κι αλλού πορτοκαλιές… Από την άλλη, το να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον, φτάνει να έχεις να επιδείξεις γοητεία και πνεύμα.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE

#TAGS MM