weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο;

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες προβλέψεις: Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο; | Newsit.gr

Nέος μήνας ξεκινά και θέλεις να… πάρεις μια ιδέα! Να ακούσεις και να διαβάζεις τι σου επιφυλάσσει! Οι προβλέψεις για το μήνα Απρίλιο είναι εδώ και είναι αναλυτικότατες…

Αν όμως δεν σου αρκεί κάτι τέτοιο και θέλεις προβλέψεις για εσένα και μόνο, τότε κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ο Απρίλιος θα είναι για σένα, φίλε Κριέ, μια μεταβατική περίοδος γι’ αυτά που θέλεις να κάνεις και θα συμβούν αρκετές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε αγχώσουν. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο μέχρι τις 14, θα προκύψει ένα κύμα αντιξοοτήτων, με επίκεντρο την υγεία και την εργασία σου. Συναισθηματικά, απόφυγε κόντρες, πείσματα ή εκδικητικές συμπεριφορές, όσο κι αν οι δικοί σου άνθρωποι σε φέρουν στα όρια σου. Αν πιεστείς για νέες αποφάσεις, ζήτησε πίστωση χρόνου, ώστε να είσαι όσο γίνεται πιο σίγουρος για τις επιλογές σου. Με δύο λόγια, ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας με φορτισμένη και σύνθετη καθημερινότητα, η οποία θα απαιτήσει γερό νευρικό σύστημα, προγραμματισμένες κινήσεις, αλλά παράλληλα και καλλιέργεια εναλλακτικών, όταν το κάθε σου πρόγραμμα ανατρέπεται. Στην εργασία σου, οφείλεις να υπερασπιστείς να δικαιώματα σου, με κάθε δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά: Αρκετά έντονος μήνας προβλέπεται ο Απρίλιος για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Πολλά θα είναι αυτά τα οποία θα αποκαλυφθούν για τις ερωτικές σου σχέσεις, που ίσως σε προσγειώσουν λίγο ανώμαλα. Τα πρόσωπα που αγαπάς αυξάνουν τις απαιτήσεις τους και ως ένα βαθμό δεν σε καταλαβαίνουν και ιδιαίτερα, ιδίως κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6, στον Ζυγό. Από τις 17 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξαναεπισκεφτεί το ζώδιό σου, θα περάσεις πιο εύκολα την άποψη σου. Φρόντισε να μην εμμένεις σε προβλήματα που εμφανίζονται τώρα και μην προκαλέσεις ρήξεις. Σταδιακά, η διέλευση της Αφροδίτης στους φιλικούς και παιχνιδιάρηδες Διδύμους, από τις 3 Απριλίου και μετά, θα σου δίνει όλο και περισσότερες διεξόδους, για να λύσεις τα θέματα που προκύπτουν όσο το δυνατόν προς όφελός σου. Τόσο αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, όσο και των αδέσμευτων Κριών, το δεύτερο μισό του μήνα είναι ευνοϊκότερο για εσένα, καθώς οι σχέσεις σου θα γίνουν πολύ πιο αρμονικές, αρκεί βέβαια να προσπαθήσεις και εσύ να αφήσεις πίσω σου αυτά που σε έχουν πληγώσει και να βάλεις πλώρη για νέα δεδομένα και άλλη, πιο δημιουργική, ερωτική ζωή.

Επαγγελματικά: Μάλλον είσαι από τους τυχερούς του ζωδιακού κύκλου, αν είσαι Κριός. Η καλή σου διάθεση θα συνεχιστεί και θα δημιουργήσει ευνοϊκό περιβάλλον για την κατάστρωση νέων σχεδίων και στόχων. Αν και η ένταση δεν θα λείψει, θα είναι περισσότερο δημιουργική και θα προκαλέσει θετικά αποτελέσματα. Το ευνοϊκό περιβάλλον θα πλαισιώνει και η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 3 του μήνα και μετά, που θα σου δώσει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη επαφή με τους συνεργάτες σου. Με τους τελευταίους όμως θα πρέπει να επιδείξεις διαλλακτικότητα, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, για τις πρώτες ημέρες του μήνα, διότι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Στα οικονομικά σου, η κατάσταση θα είναι από σταθερή έως ανοδική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώνεις, γιατί δεν θέλει και πολύ να γυρίσει ο τροχός!!!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Ο Απρίλιος έρχεται για να σε βοηθήσει σημαντικά, αγαπητέ Ταύρε. Ιδίως το διάστημα που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία, στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 4 του μήνα και μετά, και από τις 17 στο ζώδιο του Κριού, οι ημέρες εξυπηρετούν σημαντικά τις επιδιώξεις σου και οι πιθανότητες να έχεις επιτυχές αποτέλεσμα, αυξάνονται αισθητά. Ενδιαφέρον θα υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου και στους Διδύμους, από τις 3 Απριλίου και μετά. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι για τους ελεύθερους επαγγελματίες αυτή η περίοδος, αλλά και για τους πιο φιλόδοξους, καθώς η επανάληψη προσπαθειών, που στο παρελθόν δεν είχαν φέρει αποτέλεσμα, τώρα προβλέπεται ότι θα ευοδωθούν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Άρη να επιστρέφει σε κανονική πορεία στην Παρθένο, η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα τονίζονται. Πρόσεξε μόνο λίγο τη διαχείριση των οικονομικών σου, διότι αν παρασυρθείς, μπορεί να καταλήξεις σε στενωπό, που θα μπορούσες να αποφύγεις.

Αισθηματικά: Το ξεκίνημα του Απριλίου σε βρίσκει ιδιαίτερα εκδηλωτικό και ρομαντικό στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλλεις και αντί για θετικά, να έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Τα πάντα θέλουν μέτρο – μην ξεφύγεις!!! Η Πανσέληνος του μήνα, στις 6, συμβαίνει σε ευνοϊκό για εσένα ζώδιο, αυτό του Ζυγού, με αποτέλεσμα να σε βοηθάει να στρέψεις τις σχέσεις σου προς όφελος σου. Η επιστροφή του Ερμή σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, από τις 4 και μετά, θα καθαρίσει το τοπίο από πληγές του παρελθόντος και, παρόλο που η ψυχική σου ανάταση δεν θα είναι άμεσα ορατή, θα σε απελευθερώσει σταδιακά και θα σε κάνει πιο εκδηλωτικό, τόσο προς το σύντροφό σου όσο και προς την οικογένειά σου. Εάν ψάχνεις για ταίρι, το πλανητικό σκηνικό του δεύτερου δεκαπενθημέρου του μήνα θα σε κάνει κοινωνικό και ομιλητικό, με αποτέλεσμα να αυξηθούν ιδιαίτερα οι γνωριμίες σου. Κοίτα μπροστά και με λίγη περισσότερη αισιοδοξία, τα καλύτερα μπορούν να συμβούν σε εσένα, φίλε Ταύρε.

Επαγγελματικά: Με κάποια σκαμπανεβάσματα θα κινηθεί ο Απρίλιος στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος. Ίσως αναθεωρήσεις κάποια σχέδια και αλλάξεις πορεία. Τις πρώτες ημέρες του μήνα ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιους από τους στόχους σου, αλλά από τις 4 και μετά η δυναμικότητα και η ευελιξία σου θα σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου εκεί που έχεις ονειρευτεί. Σε γενικές γραμμές όμως, παρά τα σκαμπανεβάσματα πιο πάνω, και χάρη στην αυξημένη επικοινωνιακή δυνατότητα (εξαιτίας της επιστροφής του Ερμή σε κανονική πορεία), θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να εδραιώσεις σιγά σιγά τη θέση σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλή κατάσταση και δεν διαφαίνονται ουσιαστικές αλλαγές προς το χειρότερο. Αν μάλιστα έχεις καταφέρει να διευθετήσεις και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα είσαι σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να μην αφεθείς στα χέρια των άλλων και να μην γίνεσαι ευκολόπιστος σε καλοπιάσματα και υποσχέσεις. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, για να καταφέρεις να προοδεύσεις και να εξελιχθείς.

Δες όλες τις προβλέψεις στο TLIFE

#TAGS MM