Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 2 Μαρτίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 2 Μαρτίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Η πίεση του τελευταίου καιρού σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ και έχεις φτάσει στα όριά σου. Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει τη δυνατότητα να μιλήσεις με ειλικρίνεια για να δείξεις στους γύρω σου τι πραγματικά θες. Στο ερωτικό κομμάτι ευνοείσαι αρκετά και σε όλα σου τα ζητήματα θα έχεις την αμέριστη βοήθεια του αγαπημένου σου.

Ταύρος: Οι εξελίξεις που διαδέχονται η μια την άλλη με απίστευτη ταχύτητα, οπότε και οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι το ίδιο άμεσες. Μην κινείσαι επηρεασμένος από τα νεύρα σου και κράτησε χαμηλούς τόνους. Θα χρειαστεί αυτές τις μέρες να δώσεις τη βοήθεια και τις συμβουλές σε ένα άτομο από το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορεί να είσαι κάπως πιεσμένος αλλά μην αρνηθείς να του αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου.

Δίδυμοι: Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου και θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση πλάνων που σχεδιάζεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο σε περιττά έξοδα. Βαρύτητα θα χρειαστεί να δώσεις και σε οικογενειακά ζητήματα.

Καρκίνος: Τα θέματά σου σήμερα θα βρουν πρόσφορο έδαφος για επίλυση. Επίσης, κάποιο από τα σχέδια που προσπαθείτε εδώ και καιρό να υλοποιήσετε εδώ και καιρό επιτέλους θα ολοκληρωθεί, δίνοντάς σας ηθική ικανοποίηση.

Λέων: Στην ατμόσφαιρα υπάρχει έντονη σύγχυση κι εσύ δεν μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα, ώστε να τακτοποιήσεις τα ζητήματά σου. Μην ξεχνάς ότι τα νεύρα και ο θυμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι, γι’ αυτό όσος δύσκολο κι αν είναι φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος. Τα συναισθήματά σου είναι επίσης ανάμεικτα, οπότε κανονίστε απλά να περάστε καλά με φίλους.

Παρθένος: Μεγάλη προσοχή απαιτείται σήμερα σε όλα τα ζητήματά σου. Μην δείχνεις τυφλή εμπιστοσύνη σε άτομα που δείχνουν ότι θέλουν να σε βοηθήσουν, γιατί ίσως οι προθέσεις τους δεν είναι τόσο αγνές. Απανωτές αλλαγές θα εκτυλίσσονται που θα σε βγάλουν έξω από τα νερά σου.

Ζυγός: Η διάθεσή σας σήμερα είναι άκρως θετική. Τα οικονομικά σου ζητήματα από την άλλη, απαιτούν πολλή προσοχή και οργάνωση. Περιόρισε τα περιττά έξοδα. Ο ελεύθερος χρόνος σου είναι ελάχιστος, αλλά προσπάθησε να βοηθήσεις ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον που σε χρειάζεται.

Σκορπιός: Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις με τον εαυτό σου. Τα πράγματα μέσα σου είναι πολύ θολά και θα σου πάρει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να τα ξεκαθαρίσεις. Προσπάθησε μόνο όλη αυτή η σύγχυση να μην σε οδηγήσει σε ακρότητες και υπερβολές.

Τοξότης: Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να προφυλαχθείς από τυχόν προβλήματα, εντάσεις ακόμη και ατυχήματα. Τα αισθήματά σου είναι πολύ μπερδεμένα, γεγονός που θα σε κάνει πιο εσωστρεφή όσο κι αν δεν το θες αυτό.

Αιγόκερως: Η σημερινή Πέμπτη θα σε βοηθήσει να δώσεις λύση σε ό, τι σε ταλαιπωρεί. Φρόντισε μόνο να μην προσπαθείς περισσότερο απ’ όσο μπορείς και εξαντληθείς. Δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου για να αποφορτίζεσαι παράλληλα. Μην πτοείσαι και απόφυγε την εσωστρέφεια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε