weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 6 Απριλίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 6 Απριλίου 2017 | Newsit.gr

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει πολύ δυναμικό και αποφασιστικό και θα κάνεις τόσα πολλά πράγματα, που θα εκπλαγείς κι εσύ ο ίδιος. Είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου και τις πράξεις σου, που δεν πρέπει να αφήσεις γνώμες και σχόλια τρίτων να σε επηρεάσουν. Στο τέλος θα δεις ότι θα επιβεβαιωθείς για τις αποφάσεις σου και θα ικανοποιηθείς ηθικά.

Ταύρος: Η σημερινή ημέρα θα κυριαρχείται από ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα και το γεγονός ότι τα πράγματα εξελίσσονται όπως θα ήθελες, σε χαροποιεί και σε ικανοποιεί πάρα πολύ.

Δίδυμοι: Το γενικότερο σκηνικό σήμερα θα είναι εξαιρετικά αγχωτικό και κουραστικό. Ορισμένα θέματα θα σε απορροφήσουν περισσότερο απ’ όσο φανταζόσουν, με αποτέλεσμα να βγεις εκτός προγράμματος. Προσπάθησε να μη σε πανικοβάλλει όλο αυτό και μείνε ψύχραιμος. Με ηρεμία και συγκέντρωση, θα τα βάλεις όλα σε μια σειρά και θα οργανωθείς εκ νέου.

Καρκίνος: Η ημέρα ενδείκνυται για χαλάρωση και όμορφες συζητήσεις με κοντινά σου άτομα. Δε θα έρθεις αντιμέτωπος με ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε κάνε μια παύση από όλα και ξεκουράσου, γιατί το έχεις ανάγκη. Κατόπιν, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες σου, κάνε νέα δυναμικά ξεκινήματα, προωθώντας καινοτόμα σχέδια και ιδέες. Στην προσπάθειά σου να οδηγηθείς στην επιτυχία, θα συμβάλουν σημαντικά οι συνεργάτες σου, με τους οποίους συνεργάζεσαι άψογα.

Λέων: Η πίεση και οι απαιτήσεις τις ημέρας απαιτούν άψογο προγραμματισμό, ώστε να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου και να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς να πανικοβληθείς. Στις σχέσεις με τους γύρω σου, προσπάθησε να είσαι πιο διπλωματικός και συζητήσιμος, αφού ένα ανοιχτό μυαλό σε άλλες ιδέες και απόψεις, βρίσκει ευκολότερα τις κατάλληλες λύσεις σε όποια ζητήματα προκύψουν.

Παρθένος: Στο χώρο της εργασίας σου κυριαρχεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να σε πάρει από κάτω και να σε επηρεάσει σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Επιστράτευσε την ψυχραιμία και τη λογική σου και σιγά-σιγά θα βρεις τις ισορροπίες σου.

Ζυγός: Η σημερινή σου ζωντάνια και ενέργεια, θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα σε βοηθήσουν να είσαι πιο ήρεμος. Ωστόσο, προτιμότερο θα ήταν να αποφύγεις να πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις, διότι ίσως είσαι λίγο κουρασμένος και δε σκέφτεσαι καθαρά.

Σκορπιός: Πρέπει να προσέχεις πολύ σήμερα στη γνώμη που σχηματίζεις για πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί ίσως η κρίση σου να μην είναι και τόσο σωστή. Η γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί γύρω σου, σε έχει αποσυντονίσει και δεν είσαι σε θέση να σκέφτεσαι καθαρά. Πάρε λίγο το χρόνο σου για να οργανώσεις τη σκέψη σου και κατόπιν, όντας σίγουρος για το εαυτό σου, πάρε τις αποφάσεις σου.

Τοξότης; Καλό θα ήταν σήμερα να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και να αφήσεις στην άκρη πρακτικά ζητήματα. Κάνε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, για να συνειδητοποιήσεις πού βαδίζεις, και κατόπιν προγραμμάτισε τις μελλοντικές σου κινήσεις. Όλο αυτό φυσικά θα σε απορροφήσει και θα δεχτείς παράπονα από άτομα, που σε έχουν ανάγκη. Μην το παρακάνεις λοιπόν με την εσωστρέφεια και φρόντισε να επανέλθεις γρήγορα στην πραγματικότητα.
 

#TAGS MM