weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 9 Απριλίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 9 Απριλίου 2017 | Newsit.gr

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. ΚΡΙΟΣ: Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν πολύ θετικά, ώστε ό, τι σχεδιάζεις, γίνεται πραγματικότητα με σχετική ευκολία. Πλέον γνωρίζεις τις υψηλές ικανότητές σου και τις αξιοποιείς στο έπακρο, προκειμένου να πετύχεις ό, τι βάλεις στο στόχαστρο. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που αποπνέεις, ενθουσιάζουν και εκστασιάζουν τα άτομα που σε περιβάλλουν.

Ταύρος: Έχεις την τάση να κολλάς σε λεπτομέρειες και να αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα, γεγονός που σε ωθεί να δημιουργείς προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του άλλαξε στάση, φροντίζοντας να χαλαρώσεις και να επικεντρώνεσαι στα θετικά. Έτσι, βλέποντας τις καταστάσεις από θετική σκοπιά, θα σου είναι και πιο εύκολο να λύνεις τα προβλήματά σου, αλλά και να φτάσεις στην επιτυχία.

Δίδυμοι: Η ευνοϊκή ημέρα και η ενεργητικότητά σου, συμβάλουν ώστε να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να τη φέρεις στα μέτρα σου, κάνοντας όλες εκείνες τις πολυπόθητες αλλαγές που δεν τολμούσες πριν. Η επιτυχία σε ό, τι επιδιώξεις θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Ωστόσο με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην επικοινωνία σου με οικεία πρόσωπα ίσως δυσκολευτείς, αλλά προσπάθησε να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη σχέση σου μαζί τους.

Καρκίνος: Φρόντισε να οπλιστείς με πολλή υπομονή και ψυχραιμία, διότι η μέρα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη και πιεστική, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που θα κληθείς να αναλάβεις. Ενεργώντας βάσει λογικής θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να φέρεις σε πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί.

Λέων: Οι υψηλές απαιτήσεις της ημέρας με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αναμένεται να σε εξαντλήσουν ψυχικά και σωματικά, αφού τη θέση κάθε υποχρέωσης που διευθετείς, θα διαδέχεται μια άλλη. Επίσης, ορισμένες υποθέσεις θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα τακτοποιήσεις, λόγω της σύγχυσης που επικρατεί μέσα σου, οπότε προτίμησε να απευθυνθείς σε κοντινά και έμπιστά σου άτομα. Να είσαι σίγουρος πως εκείνοι όντας πιο ψύχραιμοι και αντικειμενικοί, θα σου δώσουν τις καταλληλότερες λύσεις.

Παρθένος: Σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του οι ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές ενδέχεται να αποσυντονίσουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες. Φρόντισε λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος και προσγειωμένος στην πραγματικότητα, για να αποφύγεις κινδύνους και να βγεις αλώβητος από τη σημερινή ημέρα.

Ζυγός: Από σήμερα και στο εξής με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με ό, τι λες και κάνεις, γιατί θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς και να βρεθείς σε καταστάσεις που σίγουρα δεν επιθυμείς. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποκοπείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάτι τέτοιο θα ρίξει πολύ τη διάθεσή σου. Οπότε φρόντισε να διατηρήσεις ένα μέτρο σε όλα και τίποτα δεν θα πάει στραβά.

Σκορπιός: Σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετές δυσκολίες, που θα απορροφήσουν πολλή από τη σκέψη και την ενέργειά σου, προκειμένου να επιλυθούν. Οπότε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για όλο αυτό και οπλισμένος με υπομονή και ψυχραιμία. Έτσι, να είσαι σίγουρος πως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο ύψος των προβλημάτων, δίνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Τοξότης: Οι ευνοϊκές αστρολογικές όψεις της ημέρας σε συνδυασμό με τη δυναμική και επαναστατική σου διάθεση, συμβάλουν ώστε να αλλάξεις πράγματα και συνθήκες στη ζωή σου, για να είσαι πιο ικανοποιημένος από αυτή και ήρεμος. Θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και κυρίως τη σκέψη και τις μεθόδους σου, αφού δεν ήταν σωστές. Γίνε πιο θετικός και απόφυγε επιπολαιότητες, για να πετύχεις κάθε σκοπό και επιδίωξή σου.

#TAGS MM