Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζωντανά τώρα το live beauty chat για βαφές μαλλιών από τον Ν. Βιλλιώτη! Στείλε τις ερωτήσεις σου!

Ζωντανά τώρα το live beauty chat για βαφές μαλλιών από τον Ν. Βιλλιώτη! Στείλε τις ερωτήσεις σου!

Έχεις απορίες για το χρώμα των μαλλιών σου; Θέλεις μια αλλαγή; Έχουμε τον top ειδικό!

Υπάρχει ένας μόνο άνθρωπος πάνω στη γη που θα με έπειθε να αλλάξω χρώμα στα μαλλιά μου (και δεν σου κρύβω ότι φλερτάρω με την ιδέα για ξανοιγμένες άκρες!). Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Βιλλιώτη, official hair colorist της Garnier!

Γιατί “μόνο” αυτός; Ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο πρώτος που μας σύστησε στην τεχνική του ombre καναδυο χρόνια πριν (διάβασε εδώ το σχετικό άρθρο), από τα χέρια του έχουν περάσει τα πιο διάσημα κεφάλια, έχει κάνει χρώματα που έχουμε αντιγράψει πολλές από εμάς (δες εδώ για ποια μιλάω), ενώ είναι άνθρωπος της μόδας. Δηλαδή, σε απλά ελληνικά, ξέρει τις τάσεις πολύ πριν φτάσουν στην Ελλάδα!

Από την άλλη, ένα σωστό χρώμα στα μαλλιά μπορεί να σε κάνει icon, να σε κάνει να δείχνεις όχι μόνο όμορφη αλλά και ενημερωμένη!

Αν, λοιπόν, το task “χρώμα στα μαλλιά” σε ενδιαφέρει stay tuned στο TLIFE! Ο Νικόλας Βιλλιώτης, official hair stylist της Garnier, είναι στο studio μας ΤΩΡΑ για να απαντήσει ζωντανά μέσα από κάμερα στις δικές σας ερωτήσεις!

Μπες στην microsite του Live Chat και “κάνε κράτηση” για το πιο κατατοπιστικό Beauty Event για τα μαλλιά σου. Κάνε κλικ εδώ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε