Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

150 χιλιάδες ευρώ πρέπει να πληρώσει το «Ράδιο Αρβύλα»

150 χιλιάδες ευρώ πρέπει να πληρώσει το «Ράδιο Αρβύλα»

Καυτό πρόστιμο από το ΕΣΡ για το καυτό βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Με 150 χιλιάδες ευρώ καλείται να πληρώσει ο ΑΝΤ1 τη μετάδοση αποσπασμάτων από το καυτό βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 150 χιλιάδων (ενώ δύο από τα μέλη του ΕΣΡ ζήτησαν το πρόστιμο να είναι ύψους 200 χιλιάδων) για την εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» που είχε μεταδοθεί στις 4 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόστιμο επιβλήθηκε τάχιστα από το ΕΣΡ που την αμέσως επόμενη ημέρα της εκπομπής ζήτησε από το κανάλι του Αμαρουσίου την εκπομπή για να διαπιστώσει τυχόν παραβάσεις. Έτσι, χθες ανακοινώθηκε η επιβολή του υψηλού προστίμου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο κανάλι του Αμαρουσίου αναμένουν να τους αποσταλεί κι επίσημα η απόφαση του ΕΣΡ ώστε να αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους καθότι θεωρούν ότι τα συγκεκριμένα αποσπάσματα προβλήθηκαν με το απαραίτητο «μωσαϊκό» που αλλοίωνε τα επίμαχα σημεία.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά το ότι πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» είχαν πει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την «απάτη» του ροζ βίντεο, συνεχίζουν να προβάλουν μέρη των συνεντεύξεων τόσο της ίδιας της Τζούλιας όσο και άλλων προσώπων που αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα. Κι είναι (?!?) λογικό αφού άσχετα με όσα λένε, τελικά αποδεικνύεται ότι… τις τηλεθεάσεις (που κάνουν!) κανένας δεν εμίσησε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε