Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

2.876.310 κιλά τροφίμων και 750.000 φαρμακευτικά σκευάσματα

2.876.310 κιλά τροφίμων και 750.000 φαρμακευτικά σκευάσματα

Μπορεί όλο και περισσότεροι έλληνες να αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, αλλά προσφέρουν ακόμα και από το υστέρημά τους σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Αυτό αποδεικνύεται εμπράκτως από την εκστρατεία του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε» που συνεχίζεται  σε σούπερ μάρκετ και σε διάφορους δήμους της χώρας.

Από τον Δεκέμβριο του 2011 που το κανάλι του Φαλήρου σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος και την υποστήριξη των Super Markets  όλης της χώρας ξεκίνησε τη συλλογή τροφίμων συγκεντρώθηκαν 2.876.310 κιλά τροφίμων, τα οποία διανεμήθηκαν στα συσσίτια της Εκκλησίας. Χιλιάδες πολίτες από όλη τη χώρα έδωσαν, αλλά και συνεχίζουν να προσφέρουν ό,τι και όσο μπορούν για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στην καθημερινή διαβίωσή τους.

Επίσης, από τον Ιούνιο του 2012 έως και σήμερα οι πολίτες συμμετέχουν ενεργά και στην εκστρατεία του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία» με στόχο την ενίσχυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής (του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ), αλλά και των Κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων των Δήμων και της Περιφέρειας. Έτσι έχουν συγκεντρωθεί 750.000 φαρμακευτικά σκευάσματα και ιατρικό υλικό από τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, ενώ  η συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού πραγματοποιείται κάθε Σάββατο σε δήμο της Αττικής ή της περιφέρειας και μέχρι σήμερα έχουν αγκαλιάσει τη δράση 40 δήμοι της Αττικής και πάνω από 30 της περιφέρειας.

Οι προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζονται και παρά τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών, είναι αυτοί που προσφέρουν συνεχώς, όσο και ό,τι μπορούν για αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε