Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

24ωρη απεργία των τεχνικών και σήμερα- Χωρίς δελτία και εκπομπές τα ιδιωτικά κανάλια

24ωρη απεργία των τεχνικών και σήμερα- Χωρίς δελτία και εκπομπές τα ιδιωτικά κανάλια
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 10.06.2011 | 09:15
Πρώτη δημοσίευση: 03.06.2011 | 18:52

Συνεχίζουν την απεργία και σήμερα oi τεχνικοί στους ιδιωτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Μεταδίδουν κανονικά η δημόσια τηλεόραση και ο ΣΚΑΪ. Τι είπε ο Γιώργος Δεληκάρης, ο Πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ.

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
από ώρα 06.00 π.μ. της Παρασκευής 10 Ιουνίου έως ώρα 06.00 π.μ. του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2011 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας

απαιτούμε:
• Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.
• Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.


Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας. Είναι υπόθεση όλων μας, να υψώσουμε ανάστημα, να απελευθερωθούμε από το φόβο, τη μοιρολατρία και να πιστέψουμε στη δύναμή μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.


για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο