Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

6 πράγματα που δεν πρόσεξε κανείς στο Survivor! [vids]

6 πράγματα που δεν πρόσεξε κανείς στο Survivor! [vids]

Τι και αν οι περισσότεροι παρακολουθούν φανατικά το Survivor. Υπάρχουν στιγμές που “χάνονται” μπροστά στα μάτια μας στη διάρκεια των αγωνισμάτων και της ζωής των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ζωή μαχητών και διασήμων εδώ και πάνω από 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο μπαίνει σχεδόν καθημερινά στο μικροσκόπιο και φτάνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε πληθωρικές τρίωρες δόσεις! Υπάρχουν όμως μικρές στιγμές που διαφεύγουν πολλές φορές της προσοχής μας, με κάποιες μάλιστα να κρίνουν ακόμα και την πορεία του Survivor.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα με το διπλό “κλέψιμο” του Γιώργου Αγγελόπουλου σε αγώνισμα επάθλου. Οι μαχητές έκαναν ένσταση για τον Ντάνο και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κέρδισε τελικά τον επαναληπτικό αγώνα, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των παικτών να έχουν διαταραχθεί. Μπορεί ο χαμός ανάμεσα να ξέσπασε μετά το τελικό νοκ άουτ αγώνισμα στο Survivor που κέρδισαν οι διάσημοι και τελικά έγινε επαναληπτικός με τη νίκη να πηγαίνει στους μαχητές, αλλά φαίνεται πως οι παίκτες των μαχητών είχαν προηγούμενα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο πριν καν συμβεί η παράβαση των κανόνων στον αγώνα του Survivor μετά το 9 – 9.

Οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε διαμαρτυρηθεί στον πάγκο και νωρίτερα στον αγώνα του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ενώ οι δύο παίκτες τραβούσαν τη σχεδία προς το μέρος τους είδε τον Ντάνο να “κλέβει” και να τη σπρώχνει πριν ανέβει πάνω και αρχίσει να τραβάει τα σκοινιά για να μετακινηθεί.

Η σταγόνα που ξεχείλισε όμως το ποτήρι ήταν στον αγώνα μετά το 9 – 9 που θα έκρινε και την τελική νίκη και θα χάριζε στους διάσημους ή τους μαχητές το έπαθλο φαγητού. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πάτησε στο σκαλάκι όπως όριζαν οι κανόνες, κάτι που πρόσεξε από εκείνη τη στιγμή ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τον Ντάνο να κερδίζει στον τελικό στόχο τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και να πανηγυρίζει έξαλλα με τους συμπαίκτες του.

Τότε όμως ήταν που ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε ένσταση και η παραγωγή εξέτασε πάλι το βίντεο, δικαιώνοντας τον μαχητή και ορίζοντας επαναληπτικό αγώνα στο Survivor. Στην επανάληψη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κέρδισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και οι δύο ομάδες ήρθαν σε μια ακόμα πρωτοφανή σύγκρουση όταν ρωτήθηκαν από τον Σάκη Τανιμανίδη για την απόφαση των μαχητών να ζητήσουν επανάληψη καθώς το αποτέλεσμα δεν είχε κριθεί από εκείνη τη λεπτομέρεια.

Θυμόμαστε άλλες 6 φορές που τα πράγματα έγιναν μπροστά στα μάτια μας αλλά χρειάστηκαν ώρες και τα… αποδεικτικά για να παρατηρήσουμε κινήσεις που πραγματικά δεν πρόσεξε κανείς.

Η απίστευτη ίντριγκα με Σπαλιάρα

Φαίνεται πως μετά την ένωση μαχητών και διασήμων είχαν αρχίσει να δημιουργούνται ιδιαίτεροι δεσμοί και πιθανότατα κλίκες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στο Survivor. Μετά την ήττα των μαχητών σε εκείνον τον αγώνα ασυλίας, οι παίκτες κλήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor. Οι μαχητές τότε είχαν ψηφίσει τον Γιάννη Σπαλιάρα, κάτι που, όπως αποκάλυψε, του είχαν ανακοινώσει νωρίτερα.

Αυτό που προκάλεσε όμως ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η κίνηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου να κλείσει το μάτι στους διασήμους τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την πρώτη ψήφο που ήταν για τον Γιάννη Σπαλιάρα. Οι διάσημοι άλλωστε ήταν εκείνοι που είχαν στείλει τον Γιάννη Σπαλιάρα στην ομάδα των μαχητών, θεωρώντας τον από τους πιο αδύναμους παίκτες στην ομάδα τους. Αυτή βέβαια η ενέργεια του Κώστα Αναγνωστόπουλου προκάλεσε ερωτηματικά και εικασίες για νέα ανάμεικτη κλίκα στο Survivor.

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στο τέλος του Survivor οι παίκτες θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ακόμα και κάνοντας συμμαχίες με παίκτες από την αντίπαλη ομάδα. Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό κλείσιμο ματιού του Κώστα Αναγνωστόπουλου στους διασήμους στο 15:45 λίγο μετά το πρώτο χαρτάκι που διάβασε ο Σάκης Τανιμανίδης και έγραφε το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα.

Η περιφρόνηση Χανταμπάκη στην Παπαδοπούλου

Η εριστική συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη μετά το τέλος του αγώνα του εναντίον του Κωνσταντίνου Βασάλου που έχει αφήσει εποχή είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο κοινό του Survivor, αλλά ελάχιστοι είχαν προσέξει τι άλλο έκανε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αλαζονικά δεν σήκωνε τη σημαία του ενώ είχε ολοκληρώσει τη διαδρομή του, αφήνοντας έτσι τον Κωνσταντίνο Βασάλο να παλεύει μέχρι τέλους. Όλοι του φώναζαν να σηκώσει τη σημαία της ομάδας, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να τους λέει ότι οι αντίπαλοι ήταν προκλητικοί με το να σηκώνουν τη σημαία τους με τα δόντια και τα μπράτσα.

Αυτό όμως που λίγοι παρατήρησαν ήταν η στάση του απέναντι στην Ειρήνη Παπαδοπούλου που περίμενε να τον συγχαρεί μετά τη νίκη στην εξέδρα. Ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης χαιρέτησε τους συμπαίκτες του Γιώργο Χρανιώτη, Μπο και Λάμπρο Χούτο αγνόησε επιδεικτικά την Ειρήνη Παπαδοπούλου που είχε σηκώσει το χέρι της για να τον συγχαρεί.

Μετά από λίγο μάλιστα οι δυο τους λογομάχησαν όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου του είπε ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει. “Κάνω ό,τι θέλω, κάνω ό,τι θέλω, κάνω ό,τι θέλω, μη μου επιβάλλεις τίποτα”, ακούγεται να λέει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου που του είπε άστους να πανηγυρίζουν όπως θέλουν.

Ο Αγγελόπουλος αγνόησε τον Χανταμπάκη

Η κίνηση του Χανταμπάκη στον Βασάλο δεν ήταν αποδεκτή από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κάτι που φρόντισε με τη στάση του τότε να καταστήσει σαφές ο Ντάνος. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον αντίπαλό του μαχητή, δεν χειροκροτήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος αντί να τον επιβραβεύσει είτε για την κίνηση αυτή είτε για τη νίκη του, απομακρύνθηκε από τον χώρο του αγωνίσματος.

Ο Αγγελόπουλος πήγε λίγο στην άκρη και δεν έσπευσε όπως οι άλλοι να του δώσει συγχαρητήρια. Για άλλη μια φορά, ο Ντάνος δεν συμφωνούσε με την κίνηση του Στέλιου.

Η αγκαλιά του Αγγελόπουλου στον Μάριο

Ήταν το πρώτο αγώνισμα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη μετά το σοβαρό τροχαίο στο Survivor και δύο εβδομάδες νοσηλείας. Όλοι οι συμπαίκτες ήταν στο πλευρό του και τον στήριζαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Η πρώτη του αναμέτρηση ήταν απέναντι στον Κώστα Κοκκινάκη και το αγώνισμα ήταν αρκετά δύσκολο αφού απαιτούσε κολύμπι, ταχύτητα, αντιμετώπιση εμποδίων και ευστοχία. Ο “μάγειρας” του Survivor, είχε αρχικά το προβάδισμα ωστόσο και δύο παίκτες έφτασαν στον τερματισμό περίπου την ίδια ώρα. Μετά από μία αποτυχημένη και δύο συνεχόμενες πετυχημένες βολές μέσα στο καλάθι τελικά ο Μάριος αναδείχθηκε νικητής.

Όλη η ομάδα τον αγκάλιασε για τη νίκη του ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που ήταν ο παίκτης που οι μαχητές είχαν στείλει στους διάσημους, έσπευσε να τον συγχαρεί για την απόδοσή του, ύστερα από τόσες εβδομάδες ταλαιπωρίας. Οι δύο “αντίπαλοι” του Survivor έδωσαν τα χέρια σε ένα απίστευτο στιγμιότυπο.

Η άσεμνη χειρονομία του Μάριου στη Σάρα

Με ένα απίστευτα δολοφονικό βλέμα είχε αντιδράσει στον συμπαίκτη της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη η Σάρα Εσκενάζυ μετά την άσεμνη χειρονομία του στο αγώνισμα του Survivor. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Σάρα Εσκενάζυ αγωνίζονταν στον τελευταίο γύρο για να χαρίσουν στην ομάδα τους το έπαθλο φαγητού. Όταν όμως ο Μάριος χτύπησε στα οπίσθια τη συμπαίκτριά του, η Σάρα του χάρισε το πιο δολοφονικό βλέμα μέχρι στιγμής στο Survivor!

Ωστόσο και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φάνηκε να κατάλαβε πως ήταν εξαιρετικά άβολη στιγμή, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τη σπρώχνει για την πορώσει και να την εμψυχώσει με στόχο να κερδίσουν στο αγώνισμα. Δείτε τι ακριβώς έγινε ανάμεσα στους δύο παίκτες των μαχητών στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor στο 14.58.

Διαβάστε επίσης:

Suvivor Βασάλος: Το “hot” βίντεο που “λιώνει” και τις θαυμάστριες του Ντάνου!

Survivor: Επική γκάφα Μελέτη με Βαλαβάνη! Πάρτι στα social media! [vid]

Survivor Βαλαβάνη – Βασάλος: Το story της σχέσης! “Έτοιμη να τον φιλήσει”

Survivor: Διάσημοι – μαχητές τέλος! Ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε