Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

A.Λιβιτσάνου: Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να παρουσιάσω το Greek Idol

A.Λιβιτσάνου: Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να παρουσιάσω το Greek Idol

Επαλήθευση του Newsit

Επίσημα πλέον, η Άντα Λιβιτσάνου ανέλαβε την παρουσίαση στο Greek Idol του Alpha. Το κανάλι της Κάντζας επιβεβαίωσε με δελτίο Τύπου την είδηση που πρώτο είχε μεταδώσει το Newsit.

Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου που απέστειλε πριν από λίγο ο Alpha, αναφέρει:

«Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως μία από τις πιο πολυτάλαντες ηθοποιούς, η Άντα Λιβιτσάνου, αναλαμβάνει την παρουσίαση του πιο πολυαναμενόμενου προγράμματος της σεζόν, «Greek Idol».

Η Άντα Λιβιτσάνου έχει δουλέψει με την ίδια επιτυχία μπροστά από την κάμερα αλλά και επί σκηνής, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει δεχτεί πολύ θετικά σχόλια για τη νεανική και φρέσκια προσέγγιση στη δουλειά της.

Από τον Μάρτιο θα μας δείξει ακόμα μια πλευρά του ταλέντου της μέσα από την παρουσίαση του πιο μεγάλου σόου της σεζόν, στον Alpha.

Άντα Λιβιτσάνου: «Καθώς είμαι παθιασμένη με τη μουσική ενθουσιάστηκα που ο Alpha φέρνει το no 1 μουσικό talent show του κόσμου, στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να το παρουσιάσω είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους πρώτους υποψηφίους, αυτό το Σαββατοκύριακο, στα πρώτα casting, στη Θεσσαλονίκη».

Η Άντα Λιβιτσάνου θα βρίσκεται δίπλα στους υποψήφιους, ενθαρρύνοντας και εμψυχώνοντάς τους έτσι ώστε να μπορούν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά στην πιο απαιτητική κριτική επιτροπή με επικεφαλής τον Νίκο Καρβέλα.

Μετά από τη μακρά περίοδο ακροάσεων, οι δέκα καλύτεροι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν επί σκηνής κατά τη διάρκεια των θεματικών live.

Η κριτική επιτροπή θα καταθέτει ξεκάθαρα την άποψή της αλλά μόνο οι τηλεθεατές αποφασίζουν για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε