Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εσπευσμένα πρεμιέρα για Σκορδά και Λιάγκα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εσπευσμένα πρεμιέρα για Σκορδά και Λιάγκα
Πρόκειται για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που κατάφερε να δέσει και επαγγελματικά, όχι μόνο κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αλλά και στην ίδια εκπομπή.
Η συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, σημείωσε μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα ΑΝΤ1 και ALPHA να σταματήσουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, σηκώνοντας λευκή σημαία απέναντί τους! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το ζευγάρι ετοιμάζεται τώρα για το επόμενο κοινό επαγγελματικό του βήμα.
 
Μπορεί λοιπόν το «Πρωινό mou» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, αλλά ο Γιώργος και η Φαίη θα κάνουν μία άλλη πρεμιέρα και μάλιστα πιο σύντομα απ’ ότι είχαν προγραμματίσει. Πού; Στο ιντερνετικό τους «παιδί», το site που ετοιμάζζουν εδώ και καιρό και που ενώ σκόπευαν να το βγάλουν στον αέρα μέσα στον επόμενο μήνα, έβαλαν τις μηχανές να δουλέψουν στο φουλ και τελικά θα κάνουν νωρίτερα πρεμιέρα.
 
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το «Faysbook.gr» θα κάνει πρεμιέρα στο διαδίκτυο την ερχόμενη Πέμπτη 1η Νοεμβρίου Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, το site θα δίνει ιδιαίτερη σημασία σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες, αλλά κυρίως τις μαμάδες, όπως είναι η Φαίη. Η αγάπη τους για το γιο τους άλλωστε, ήταν αυτή που τους «γέννησε» αυτή την ιδέα για να αποκτήσουν αυτό το διαδικτυακό «παιδί». Στο site που τιμής ένεκεν φέρει το όνομα της Φαίης, θα υπάρχει και blog που θα γράφει ο Γιώργος και θα αναλύει εκεί… ό,τι θέλει.

Επίσης, στο Faysbook θα υπάρχουν και θέματα life style, αλλά αυτό που θέλουν είναι να μπορούν οι γυναίκες και κυρίως οι μαμάδες να παίρνουν χρήσιμες συμβουλές για τα παιδιά τους από μία ομάδα ειδικών που θα συνεργάζεται μαζί τους.

 
Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο site θα υπάρχουν και συνταγές μαγειρικής, αλλά όχι από τον Άκη Πετρετζίκη, όπως μπορεί εύκολα να σκεφτεί κάποιος, λόγω της συνεργασίας τους στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Το πρόσωπο που θα αναλάβει τα μαγειρέματα είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου που διατηρεί χρόνια τώρα φιλία με το ζευγάρι και που μπορεί τηλεοπτικά να μην ευδοκίμησε η συνεργασία τους, αλλά τώρα θα βρεθούν κάτω από την ίδια διαδικτυακή στέγη.

Επίσης, να αναφέρουμε ότι τη δική του στήλη στο Faysbook.θα έχει και ο Θάνος Ασκητής. Όλα αυτά λοιπόν θα συμβούν από την 1η του μήνα, ενώ όπως έχουμε πει, λίγες μέρες μετά, στις 5 Νοεμβρίου, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο για να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε