Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Γιατί αποχώρησε η Μαρία Λεκάκη από την ΕΤ3;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Γιατί αποχώρησε η Μαρία Λεκάκη από την ΕΤ3;

Ανατροπή και αλλαγή στην παρουσίαση, λίγο πριν από το τέλος της σεζόν και μάλιστα στην κρατική τηλεόραση.

Ο λόγος για την εκπομπή της ΕΤ3 «Τραγούδια της οθόνης» που παρουσίαζε κάθε Σάββατο η Μαρία Λεκάκη στην ΕΤ3. Και λέμε «παρουσίαζε» γιατί από αυτή τη βδομάδα στο τιμόνι της εκπομπής θα βρίσκεται η Μάγδα Πένσου. Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που έκαναν τη Μαρία Λεκάκη να αποχωρήσει από την εκπομπή;
 
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ της ηθοποιού και της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής. Οι λόγοι που οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας είναι επειδή η Μαρία Λεκάκη είχε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούσε να είναι συνεπής απέναντι στις ανάγκες της εκπομπής. Συγκεκριμένα, μπορεί η εκπομπή να προβάλλεται από το κρατικό κανάλι της συμπρωτεύουσας αλλά τα γυρίσματα γίνονται στην Αθήνα.

Εδώ κι ένα μήνα όμως, η Λεκάκη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου στο θέατρο «Εγνατία» έχει ανέβει η παράσταση «Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με το Γιάννη Ζουγανέλη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη. Έτσι, υπήρξε πρόβλημα με τα γυρίσματα της εκπομπής και μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής, αποφασίστηκε ήρεμα και χωρίς καμία κόντρα η λήξη της συνεργασίας τους.


Έτσι, από αυτή τη βδομάδα, στην παρουσίαση της εκπομπής «Τραγούδια της οθόνης» θα δούμε όπως σας είπαμε τη  Μάγδα Πένσου. Στην αυριανή εκπομπή, που όπως κάθε Σάββατο θα μεταδοθεί στις 21:00 το βράδυ, η Μάγδα Πένσου θα υποδεχτεί στο πλατό τη Φωτεινή Δάρρα και τη Ζωή Παπαδοπούλου για να ερμηνεύσουν τις χρυσές επιτυχίες της δεκαετίας του ’70 σε ενορχήστρωση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου. Ένα μουσικό ταξίδι που αξίζει να κάνουμε μέσα από την εκπομπή της ΕΤ3.

 

 
 
Γρηγόρης Μελάς

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε