Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η… κατάρα της «Ψυχής» κυνηγάει το Ρήγα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η… κατάρα της «Ψυχής» κυνηγάει το Ρήγα

Μόνο ως… κατάρα μπορούμε να το κρίνουμε, αφού η ίδια δυσάρεστη ιστορία κινδυνεύει να επαναληφθεί δεύτερη φορά για το σεναριογράφο και σκηνοθέτη!

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ρήγα, που ως γνωστό, πριν από χρόνια η σειρά που υπέγραφε για το MEGA «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» έμεινε στη μέση. Τώρα η ίδια δυσάρεστη εξέλιξη μπορεί να συμβεί και με το «Αμάρτημα της μητρός μου», τη σειρά που υπογράφει για τον ΑΝΤ1, καθώς τον τελευταίο καιρό τα γυρίσματα έχουν σταματήσει και οι συντελεστές αρνούνται να μπουν για γύρισμα, αν προηγουμένως δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου κάνουν προσπάθειες να λυθούν τα προβλήματα, καθώς μάλιστα ο ΑΝΤ1 είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του απέναντι στην εταιρεία παραγωγής.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του ΑΝΤ1, αναζητούσαν τρόπους προκειμένου να καλύψουν οι ίδιοι τις τρέχουσες ανάγκες, αλλά αυτό μάλλον είναι δύσκολο, καθώς υπάρχουν… νομικής φύσεως κωλύματα! Έτσι, όσο περνά ο καιρός τόσο δυναμώνει το θρίλερ σχετικά με το «Αμάρτημα της μητρός μου», καθώς εκκρεμούν γυρίσματα ορισμένων σκηνών για να ολοκληρωθούν δύο επεισόδια, ενώ τα τρία τελευταία επεισόδια παραμένουν μόνο στα χαρτιά του Αλέξανδρου Ρήγα.

Ο καιρός πιέζει και πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις και ελπίζουμε ότι η… κατάρα της «Ψυχής» δεν θα χτυπήσει και το «Αμάρτημα της μητρός μου», αλλά θα πληρωθούν οι συντελεστές, ώστε να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα και να μην σταματήσει ξαφνικά η σειρά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε