Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ξεκινούν να… κατεβάζουν τα παντελόνια τους!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ξεκινούν να… κατεβάζουν τα παντελόνια τους!

Ε, λίγο πριν κλείσει η βδομάδα, είπαμε να γράψουμε κάτι ευχάριστο, αφού αφορά μία ελληνική παραγωγή και μάλιστα μυθοπλασίας, αφού πλέον είναι ελάχιστες αυτές που γίνονται!

Ο λόγος για την καινούργια σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» που ετοιμάζει το MEGA και βασίζεται σε μία ισπανική σειρά. Όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit, οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ΜάριοςΑθανσίου, Ισαβέλα Κογιεβίνα, Φωτεινή Τσακίρη,Αριέττα Μουτούση, Ρένος Χαραλαμπίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νικολέτα Καρρά, Πηνελόπη Πλάκα, Γιάννης Στεφόπουλος και ο σπουδαίος και αξιαγάπητος, Κώστας Βουτσάς.

Τη διασκευή και προσαρμογή του σεναρίου έχουν αναλάβει ο Άγγελος Χασάπογλου και ο ΒασίληςΣπηλιόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, όλα είναι έτοιμα και τη Δευτέρα οι κάμερες πιάνουν δουλειά. Το γύρισμα θα γίνεται σε στούντιο στα Σπάτα και όπως μαθαίνουμε όλοι οι συντελεστές είναι χαρούμενοι που θα εργαστούν «Με τα παντελόνια κάτω»! Με τον έως τώρα προγραμματισμό, το MEGA, σκοπεύει να ξεκινήσει να προβάλλει την καινούργια σειρά από τα τέλη Ιανουαρίου του 2013! Το ότι ξεκινούν όμως, τα γυρίσματα είναι μία καλή είδηση και δείχνει πως όλα πηγαίνουν καλά…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε