Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κι όμως, τα… παντελόνια θα ανέβουν ξανά!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κι όμως, τα… παντελόνια θα ανέβουν ξανά!

Ευχάριστη η πρώτη είδηση που δημοσιεύω την πρώτη μέρα του μήνα, καθώς, όπως φαίνεται, την επόμενη σεζόν στο MEGA θα υπάρχει τουλάχιστον μία ελληνική σειρά!

Θα μου πείτε πολύ… βιάζομαι και αναφέρομαι στην επόμενη σεζόν, αλλά σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό της Μεσογείων, πρόκειται για μία ευχάριστη εξέλιξη, καθώς κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει η μοίρα και δη, στον τομέα της εγχώριας παραγωγής σειρών μυθοπλασίας. Να σας εξηγήσω λοιπόν τι εννοώ…

Χθες, σας έγραψα ότι πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα 13 επεισόδια της σειράς «Με τα παντελόνια κάτω» που σκοπεύει να βγάλει το MEGA, τον επόμενο μήνα. Στο κείμενο ανέφερα ότι η σειρά ολοκλήρωσε τον κύκλο της, αλλά τελικά, μετά από έρευνα που έκανα, έμαθα ότι τα δεδομένα είναι άλλα!

Πραγματικά λοιπόν, σταμάτησαν τα γυρίσματα, καθώς ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς που θα προβληθεί φέτος, αλλά το MEGA έχει εγκρίνει ήδη το γύρισμα ακόμα ενός κύκλου δεκατριών επεισοδίων με σκοπό να τον προβάλλει την επόμενη σεζόν. Για αυτό το λόγο, οι Βασίλης Σπηλιώπουλος και Άγγελος Χασάπογλου που γράφουν το σενάριο, έχουν ήδη πιάσει δουλειά, αφού πρέπει μέχρι τέλος Ιουνίου να παραδώσουν τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, είναι προγραμματισμένο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν στο τέλος του καλοκαιριού, όπου θα έχει κλείσει και το κάμπινγκ για τον κόσμο και θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ξανά, ως πλατό για τη σειρά.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, η εταιρεία παραγωγής ευελπιστώντας ότι η σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» θα αγαπηθεί από τον κόσμο, βρίσκεται ήδη σε συνεννοήσεις με την ξένη εταιρεία που έχει τα δικαιώματα της ξένης σειράς για να πάρει τα δικαιώματα και για επόμενο κύκλο. Αλλά αυτό θα γίνει, αν και εφόσον το MEGA αποφασίσει ότι θα υπάρξει ακόμα ένας κύκλος, ο τρίτος κατά σειρά των «Παντελονιών», ώστε να γνωρίζουν και οι σεναριογράφοι Σπηλιώπουλος –Χασάπογλου, αν η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε αυτόν τον κύκλο που θα παραδώσουν τον Ιούνιο, ή θα αφήσουν ανοιχτή την ιστορία για να συνεχιστεί. Όπως μαθαίνω πάντως, στη Μεσογείων είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη σειρά και δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες, να έχουμε ακόμα μία ευχάριστη είδηση στον τομέα της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας, σχετικά με τα «Παντελόνια».

Τέλος, αξίζει να σημειώσω ότι προχθές οι συντελεστές της σειράς γύρισαν το τρέιλερ που θα αρχίσει να προβάλλεται τις επόμενες μέρες και με το οποίο θα ανακοινώνεται ότι η σειρά «Με τα παντελόνια κάτω», θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο, μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Εν αναμονή λοιπόν, μπας και γελάσει το χειλάκι των τηλεθεατών…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε