Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 κατεβάζει… τον ταύρο!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 κατεβάζει… τον ταύρο!

Η μάχη για την τηλεθέαση συνεχίζεται και όπως αποδεικνύεται, τα κανάλια θα χρησιμοποιήσουν κάθε όπλο για να κερδίσουν. Έτσι λοιπόν, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να κατεβάσει στην τηλεοπτική αρένα έναν… ταύρο για να κερδίσει τους αντιπάλους του.

Όταν λέμε «ταύρο» δεν εννοούμε βεβαίως βεβαίως πραγματικό, αλλά έναν τηλεοπτικό, που όμως, όπου κι αν έχει προβληθεί, έχει «ρίξει» με τη δύναμή του, ισχυρούς αντιπάλους. Και μάλιστα, αυτός ο «ταύρος» είναι τούρκικης προέλευσης. Πριν λίγο καιρό λοιπόν, το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα μίας ακόμα τούρκικης σειράς που έχει έρωτα, αλλά και έντονη δράση.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, γύρω στα μέσα Νοεμβρίου ο ΑΝΤ1 θα βγάλει στον αέρα την τούρκικη σειρά «The Bull» (ή «Adanali», όπως είναι επίσης ο τίτλος της) που έχει αποδειχτεί ότι είναι πραγματικά… ταύρος, αφού στα τρία χρόνια προβολής της, η σειρά σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις. Η ιστορία επικεντρώνεται σε δύο αδέρφια εξ αίματος, που έχουν μεγαλώσει μαζί, αλλά ο ένας κατέληξε να είναι αρχηγός συμμορίας, ενώ ο άλλος αστυνομικός. Οι συγκρούσεις πολλές, ιδιαίτερα όταν ανάμεσά τους μπλέκεται και μία γοητευτική και δυναμική γυναίκα. Πρωταγωνιστής της είναι ο Mehmet Akif Alakurt, ο ηθοποιός που υποδύεται το «Μποράν» στην τούρκικη σειρά Sila που προβάλλει το MEGA. Ο ηθοποιός παίρνει μέρος στην καινούργια σειρά που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 σε έναν διαφορετικό ρόλο καθώς θα ερμηνεύσει το ρόλο του κακού.

Με τοπίο λοιπόν την Κωνσταντινούπολη, ετοιμαστείτε μέχρι το τέλος του μήνα να δείτε την εισβολή του «Ταύρου» στο τηλεοπτικό τοπίο. Η καινούργια τούρκικη σειρά θα προβάλλεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1, αλλά ακόμα τα στελέχη του σταθμού δεν έχουν αποφασίσει την ώρα προβολής της. Μπορεί λοιπόν να την προβάλλουν κάθε απόγευμα, είτε στις 6 είτε στις 7, είτε να την βάλουν στις 12 το πρωί, απέναντι από το «Πρωινό mou» και να προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Σίγουρα πάντως, ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολύ στον «Ταύρο» του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε