Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1… βάζει γκάζια στο Λιανό

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1… βάζει γκάζια στο Λιανό

Εξελίξεις της τελευταίας στιγμής.

Πριν από λίγες ώρες, αναφερθήκαμε στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι «Κράτα γερά» που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός από τον καινούργιο χρόνο στον ΑΝΤ1, αναφέροντας μάλιστα ότι τα γυρίσματα ξεκινούν την Τετάρτη και ότι οι πρώτοι celebrities που θα κοντραριστούν θα είναι η Ιωάννα Πηλιχού και ο Ορέστης Τζιόβας. Τελικά όμως… όλα άλλαξαν!
Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, έχοντας τα πάντα έτοιμα, αποφάσισαν να μην περιμένουν μέχρι την Τετάρτη, αλλά να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι, από αύριο. Μία μέρα λοιπόν νωρίτερα, βάζουν… γκάζια στο Γιώργο Λιανό που αύριο θα είναι ο «διαιτητής» στην κόντρα μεταξύ της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και του Πέτρου Ίμβριου. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής θα… εγκαινιάσουν τα γυρίσματα για το καινούργιο τηλεπαιχνίδι του ANT1 «Κράτα γερά» που υπόσχεται ότι θα κάνει τους τηλεθεατές να κρατούν το στομάχι τους από τα γέλια με όσα έχουν να τραβήξουν οι celebrities.

Να θυμίσουμε ότι σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθούμε την κόντρα μεταξύ δύο ζευγαριών. Το κάθε ζευγάρι θα αποτελείται από έναν celebrity και έναν παίκτη, από τους χιλιάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για να λάβουν μέρος. Τα δύο ζευγάρια θα παίρνουν μέρος σε διάφορα… ριψοκίνδυνα παιχνίδια, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων και να μιλούν για τα πάντα κάνοντας ακόμα και προσωπικές αποκαλύψεις, αγνοώντας τον κίνδυνο και το φόβο τους.

Οι αλλαγές όμως και το γκάζι που πατάνε στον ΑΝΤ1 δεν έχει να κάνει μόνο με το κατά μία μέρα νωρίτερα, ξεκίνημα των γυρισμάτων. Την Τετάρτη λοιπόν, η Ιωάννα Πηλιχού δεν θα κοντραριστεί με τον Ορέστη Τζιόβα, όπως αναφέραμε, αλλά με τον Κώστα Καραφώτη.

Η αλλαγή αυτή έγινε για δύο λόγους: πρώτο γιατί ο Τζιόβας έχει γύρισμα για το «Αμάρτημα της μητρός μου» όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και γιατί τα στελέχη του ΑΝΤ1 έκριναν ότι δεν πρέπει να βρεθούν δύο ηθοποιοί κόντρα ο ένας στον άλλο.

Έτσι, έγινε… αντικατάσταση με τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να κοντραριστεί την επόμενη βδομάδα με άλλη celebrity, αλλά που τώρα θα αγωνιστεί εναντίον της Πηλιχού. Για καλό ή για κακό… θα δείξει, καθώς η Πηλιχού έχει αποδείξει ότι είναι… σκληρή αγωνίστρια!

Πάντως, να αναφέρουμε ότι δικαιολογημένα ο ΑΝΤ1 γκαζώνει σε ό,τι αφορά το «Κράτα γερά» γιατί η εκπομπή θα έχει πολύ μοντάζ καθώς οι δοκιμασίες και όλα όσα τραβάνε οι διαγωνιζόμενοι, θα είναι πολλά και θα πρέπει να ετοιμαστεί καλά, πριν ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο.
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε