Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Λάκης φεύγει από την Κάντζα!

Γρηγόρης Μελάς |
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Λάκης φεύγει από την Κάντζα!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.02.2013 | 10:33
Πρώτη δημοσίευση: 21.02.2013 | 10:33

Πολλά έχουν γραφτεί για το Λάκη Λαζόπουλο και τον ALPHA, ενώ μάλιστα τον τελευταίο καιρό, λόγω και της απόφασης του σταθμού να μην βγάλει φέτος τη σειρά που ετοιμάζει, πυροδότησε τα σενάρια που θέλουν το Λάκη να έχει δυσαρεστηθεί και να σκέφτεται να φύγει από την Κάντζα! Τελικά τα σενάρια αυτά διαψεύδονται με τον καλύτερο τρόπο, αφού χθες, έπεσαν επίσημα κι οι υπογραφές, αλλά παρόλα αυτά ο Λάκης… φεύγει από την Κάντζα! Πώς;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την επόμενη σεζόν το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα μετακομίσει και θα φύγει από το κτίριο της Κάντζας για να στηθεί στα STUDIO PRO.Η εκπομπή που έβγαινε αρχικά στου Ρέντη, μετακόμισε στην Κάντζα, αλλά την επόμενη σεζόν θα βρεθεί σε καινούργιο στούντιο, μαζί με τις υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού. Για το λόγο αυτό μάλιστα θα στηθεί ένα μεγάλο στούντιο που θα μπορεί να φιλοξενεί ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλατό και να απολαμβάνουν από κοντά ΤΟ Λάκη Λαζόπουλο, περισσότεροι τυχεροί που θα εξασφαλίζουν το πολυπόθητο «εισιτήριο»!

Όσον αφορά τη σειρά (με προσωρινό τίτλο) «Ορκιστείτε παρακαλώ», όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και όπως σας είχα γράψει και αποκλειστικά στο Newsit, μέσα στο επόμενο διάστημα θα κλείσει μία συμφωνία που θα προκαλέσει αλλαγές στα έως τώρα τηλεοπτικά δεδομένα. Περισσότερα όμως, όταν κλείσει η συμφωνία, για να μην τη χαλάσουμε…!
Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο