Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Σπύρος Χαριτάτος επιστρέφει στον ΑΝΤ1;

Για δύο σεζόν ο Σπύρος Χαριτάτος μας καλημέριζε μαζί με το Γιώργο Καραμέρο μέσα από την πρωινή εκπομπή «10 με 1 μαζί» στον ΑΝΤ1.

Τελικά μετά τη λήξη της περυσινής σεζόν η εκπομπή δεν πήρε το πράσινο φως και έτσι φέτος, τη θέση τους έχει πάρει ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ωστόσο, οι σχέσεις του Χαριτάτου με το κανάλι του Αμαρουσίου παραμένουν πολύ καλές και όπως φαίνεται ο γνωστός δημοσιογράφος θα βρεθεί ξανά σε εκπομπή του ΑΝΤ1. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι ο παρουσιαστής της αφού, αν όλα πάνε καλά, τότε πρόκειται να εμφανιστεί σε ρόλο έκπληξη…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγη ώρα ο Χαριτάτος συναντήθηκε με στέλεχος του ΑΝΤ1 όπου του προτάθηκε να συμμετέχει στο «Dancing with the stars». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος βλέπει πολύ θετικά το να χορέψει στο talent show, πράγμα που σημαίνει ότι την 1η Απριλίου, που πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται, θα τον δούμε ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1. Άλλωστε, η πρόταση να χορέψει στο «Dancing», του είχε γίνει από πέρυσι αλλά τελικά και οι δύο πλευρές (σταθμός και δημοσιογράφος) αποφάσισαν πως προείχε η πρωινή εκπομπή και έπρεπε να ρίξει εκεί το βάρος του και όχι στην πίστα του talent show. Τελικά όμως, αν όλα πάνε καλά, τότε θα δούμε το Χαριτάτο φέτος στην πίστα του «Dancing» αφού είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί η συνεργασία.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι επικρατέστεροι για να διαγωνιστούν;

Όπως όλα δείχνουν, ένα βήμα πριν από την πίστα είναι και η Βάνα Μπάρμπα, ο Σπύρος Σούλης, ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δούκισσα Νομικού.

Ένα ακόμα πρόσωπο που ακούγεται πολύ έντονα ότι μπορεί να χορέψει είναι η Ντορέτα Παπαδημητρίου.

Αυτές τις μέρες τα στελέχη του ΑΝΤ1 πρόκειται να οριστικοποιήσουν το ποιοι θα είναι οι 14 διαγωνιζόμενοι celebrities (ναι, καλά διαβάσατε!) κι όχι μόνο 12 όπως ήταν στους προηγούμενους κύκλους.

Προς το παρόν όμως, προσπαθούν να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή της Ζέτας Μακρυπούλια ώστε να είναι η παρουσιάστρια και του 3ου «Dancing with the stars», καθώς έχει προκύψει μία… διαφωνία στη μεταξύ τους συνεργασία. Για ό,τι νεότερο πάντως, θα σας ενημερώσουμε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε