Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Σρόιτερ αποκτά καινούργιο σπιτικό!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Σρόιτερ αποκτά καινούργιο σπιτικό!

Ευχάριστες αλλαγές για τον Αντώνη Σρόιτερ, τον παρουσιαστή του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

Πριν από λίγες μέρες αναφέραμε ότι ο δημοσιογράφος. χάνει το πλατό της εκπομπής «Αυτοψία». Τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας μαζί με το Σρόιτερ αποφάσισαν πως η εκπομπή δεν θα έχει στούντιο, αλλά θα γυρίζεται όλη εκτός, όπου θα γίνεται η αυτοψία των θεμάτων της εκπομπής, ώστε να γίνει ακόμα πιο ειδησεογραφική και οι καλεσμένοι πολιτικοί να μην «πέφτουν» σε συζητήσεις, αλλά να πρέπει να προτείνουν λύσεις επί τόπου, που θα έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα. Χθες μάλιστα, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου. Μπορεί όμως ο Σρόιτερ να έχασε ένα πλατό, αλλά θα κερδίσει ένα άλλο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Αντώνης Σρόιτερ θα αποκτήσει καινούργιο. σπιτικό για την καθημερινή επαγγελματική του ενασχόληση στο κανάλι της Κάντζας. Και φυσικά, μιλάμε για το στούντιο των ειδήσεων, που θα αλλάξει, αλλάζοντας όμως όπως φαίνεται και το ύφος του δελτίου. Στόχος των υπευθύνων του ALPHA είναι να μπει μία τεράστια οθόνη, από την οποία θα βγαίνουν οι συνδέσεις με ό,τι συμβαίνει εκείνη την ώρα. Λογικό λοιπόν είναι ότι κατά τη διάρκειά τους ο Σρόιτερ θα σηκώνεται από τη θέση του για να αξιοποιηθεί κατάλληλα και η οθόνη.

Το πλατό θα είναι πολύ μεγαλύτερο ενώ σε αυτό θα φιλοξενούνται, όπως γίνεται και σήμερα, οι δημοσιογράφοι του σταθμού για να παρουσιάσουν κάποιο θέμα επικαιρότητας, αλλά και καλεσμένοι. Τα χρώματα του σκηνικού θα είναι τα ίδια περίπου, αφού αυτά είναι και τα χρώματα τουALPHA, αλλά σκοπός των υπευθύνων του σταθμού είναι στο δελτίο τους να αξιοποιήσουν με την κατάλληλη τεχνική υποδομή και ταsocial media, καθώς σκοπός τους είναι να αποκτήσουν στενή σχέση με τους τηλεθεατές.

Το καινούργιο σκηνικό ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς αφού σκοπός είναι ο Αντώνης Σρόιτερ να «ανοίξει» το καινούργιο του τηλεοπτικό σπιτικό, στις αρχές Οκτωβρίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε