Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι… master chef μετακομίζουν στον ALPHA

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι… master chef μετακομίζουν στον ALPHA

Πριν από λίγες μέρες, σε κείμενο του Newsit, αναφέρθηκα στις δυσάρεστες εξελίξεις που υπάρχουν στο STUDIO ATA, που μετά από 42 χρόνια λειτουργίας και σπουδαίων τηλεοπτικών παραγωγών, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και μάλιστα αδυνατεί να κάνει ακόμα και τον τελικό του «Master Chef».

Έτσι, τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής θα οργανώσει το MEGA και πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα. Ωστόσο αρκετοί από τους ανθρώπους που «έστησαν» το «Master Chef» θα στελεχώσουν την καινούργια εκπομπή που ετοιμάζεται για τον ALPHA.

Ο λόγος για την εκπομπή με τίτλο «Έτσι απλά» που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 10 Μαρτίου της Κάντζας και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 3 το μεσημέρι. Η θεματολογία της εκπομπής θα είναι χρηστικά θέματα, δείχνοντας με απλό τρόπο από το πώς μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα γραφείο, να ανανεώσουμε τα ρούχα μας, μέχρι να καλλιεργήσουμε στο μπαλκόνι μας λαχανικά. Κι όλα αυτά… έτσι απλά, αφού στην παρουσίασή του μάλιστα θα είναι τέσσερις νεαρές γυναίκες που θα δείχνουν πως το να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη, χωρίς να μας στοιχίσει πολλά χρήματα, αλλά και χωρίς να… τραυματιστούμε!

Οι τέσσερις παρουσιάστριες που θα αναλάβουν να μας δείξουν ότι το «do it yourself», δηλαδή το να κάνουμε μόνοι μας όλα αυτά, μπορεί να γίνει «Έτσι απλά» θα είναι η Κέλλυ Καρυτίδη (που παρουσιάζει την δική της ενότητα με μεταποιήσεις και κατασκευές στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά»), η Νατάσσα Σκρίνη, η Άννα Κατσιουμάρη και η Αγγελική Παλαμίδη.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πίσω από τις κάμερες θα βρίσκονται οι δύο βασικοί συντελεστές του ριάλιτι μαγειρικής του MEGA: ο σκηνοθέτης Πάνος Γεωργίου και ο αρχισυντάκτης Στάθης Μαντάς. Τα στελέχη του ALPHA, μετά από όσα έχουν συμβεί στο ριάλιτι μαγειρικής, «άρπαξαν» το σκηνοθέτη και τον αρχισυντάκτη που είχαν αναλάβει το «Master chef» και θα τους χρησιμοποιήσουν για την καινούργια εκπομπή τους. Η οποία πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα γυρίσματα, καθώς, όπως σας έγραψα, είναι προγραμματισμένο από το κανάλι της Κάντζας να βγει στον αέρα την Κυριακή 10 Μαρτίου, δίνοντας «Έτσι απλά» στους τηλεθεατές χρήσιμες χρηστικές συμβουλές που θα απλουστεύουν τη ζωή τους, αλλά και που θα τους κάνουν να εξοικονομήσουν χρήματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε