Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Όλη η αλήθεια για το… θρίλερ με τους «Βασιλιάδες»

Καθημερινά σημειώνει υψηλότατες τηλεθεάσεις κάνοντας τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπάνε κόκκινο!

Η καινούργια καθημερινή βραδινή σειρά του MEGA σημειώνει… βασιλικές τηλεθεάσεις κάνοντας τα στελέχη της Μεσογείων να χαίρονται και να… ηρεμούν. Βλέπετε, οι καιροί είναι δύσκολοι και η όποια αποτυχία στα προγράμματα των καναλιών προκαλεί… τριγμούς σε καρέκλες.

Τον τελευταίο όμως καιρό υπάρχει θύελλα δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για διακοπή των γυρισμάτων της σειράς λόγω οικονομικής στενότητας. Έτσι φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι της σειράς, ηθοποιοί και τεχνικοί, αποφάσισαν να μην κάνουν γυρίσματα μέχρι να πληρωθούν. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Πράγματι οι εργαζόμενοι στη σειρά κήρυξαν απεργία με αποτέλεσμα να είναι αβέβαιο το μέλλον της σειράς;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα γυρίσματα της σειράς είχαν προγραμματιστεί να σταματήσουν τα Χριστούγεννα. Όπως και έγινε! Μάλιστα, μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων έχουν γυριστεί περίπου 90 επεισόδια που θα προβληθούν τη φετινή σεζόν αλλά και 10 περίπου ακόμα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν την επόμενη σεζόν. Όλη αυτήν την περίοδο λοιπόν οι σεναριογράφοι εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να παραδοθούν τα σενάρια για τα 100 περίπου υπόλοιπα επεισόδια με σκοπό να ξεκινήσουν γρήγορα και ξανά τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς.

Ωστόσο, πράγματι υπάρχει ένα… αγκάθι που έχει να κάνει με τα οικονομικά των εργαζομένων. Μέχρι τα Χριστούγεννα, όσοι εργάζονται στη σειρά, ηθοποιοί, τεχνικοί και υπόλοιποι συντελεστές έχουν λάβει είτε προκαταβολή των αμοιβών τους είτε… τίποτα με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη και δικαιολογημένη δυσαρέσκεια. Αυτό που έχει… ατύπως συζητηθεί μεταξύ όλων των εργαζομένων είναι ότι θα μπουν για γύρισμα όταν τους παραδοθούν τα επεισόδια αλλά κι εφόσον πληρωθούν όλοι, σύμφωνα με τον τρόπο που έχει συμφωνήσει ο καθένας. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε γίνονται προσπάθειες ώστε η εταιρεία παραγωγής να καταβάλλει τα δεδουλευμένα, ως οφείλει, στους εργαζόμενους και οι προσπάθειες αυτές βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μακάρι γιατί οι «Βασιλιάδες» έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές αλλά και γιατί τόσοι εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν για τα δεδουλευμένα τους και ιδιαίτερα μετά την επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά. Αναμένουμε λοιπόν και περιμένουμε ευχάριστες εξελίξεις για το… σχετικά με το μέλλον των «Βασιλιάδων»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε