Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Ποια ονόματα είναι στη… μυστική λίστα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Ποια ονόματα είναι στη… μυστική λίστα!

Έως τώρα, ξέραμε τη «λίστα του σούπερ μάρκετ», μέχρι που αυτή εξαφανίστηκε, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα, οπότε τα δύο πράγματα που μπορείς πλέον να αγοράσεις, τα θυμάσαι απ’ έξω!

Τις τελευταίες μέρες όμως, έκανε την… εμφάνισή της, μία άλλη λίστα, η λίστα «Λαγκάρντ», αποκαλύπτοντας ένα καινούργιο πολιτικό σκάνδαλο. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα πέσει φως στην υπόθεση ή θα… χαθεί ξανά!
Πάντως, μιας και τον τελευταίο καιρό ασχολούμαστε με τις «λίστες», είπαμε να αναφερθούμε σε μία πιο… ευχάριστη λίστα, που δεν έχει να κάνει με χορό δισεκατομμυρίων, αλλά με πραγματικό χορό. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τη λίστα που κρατούν κρυφή στον ΑΝΤ1 με τα ονόματα των υποψηφίων για να χορέψουν στο «Dancing with the stars». Κι ενώ η λίστα «Λαγκάρντ» περιέχει ονόματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη, η «λίστα του Dancing», περιέχει πολλά ονόματα καλλιτεχνών, παρουσιαστών και αθλητών που όσοι από αυτούς συμφωνήσουν με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, θα αντιμετωπίσουν την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές.
Να διευκρινίσουμε ότι η λίστα του «Dancing» περιέχει γύρω στα τριάντα ονόματα και τα περισσότερα από αυτά έχουν συναντηθεί με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για να δουν αν θα συνεργαστούν ή όχι. Τα τελευταία ραντεβού θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και όσοι επιλεγούν, αναμένεται να ξεκινήσουν πρόβες, αφού σκοπός του ΑΝΤ1 είναι –καλώς εχόντων των πραγμάτων- το talent show να βγει στον αέρα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ονόματα που περιέχονται στη μυστική «λίστα του Dancing», είναι:
Με αλφαβητική σειρά, στις γυναίκες, είναι οι:
Κέλλυ Κελεκίδου, Βάνα Μπάρμπα, Δούκισσα Νομικού, Έλενα Παπαβασιλείου, Ντορέρα Παπαδημητρίου, Μαριάντα Πιερίδη, Νικολέτα Ράλλη, Τόνια Σωτηροπούλου

Επίσης, με αλφαβητική σειρά, στους άντρες, είναι οι:
Γιάννης Αϊβάζης, Νίκος Αναδιώτης, Δάνης Κατρανίδης, Κώστας Κρομμύδας, Ορφέας Παπαδόπουλος, Φώτης Σεργουλόπουλος, Σπύρος Σούλης, Γιώργος Τσαλίκης, Σπύρος Χαριτάτος,

Όπως αναφέραμε, η «λίστα του Dancing», έχει γύρω στα τριάντα ονόματα, αλλά δεν τα δημοσιεύουμε όλα… ακόμα, αφού ορισμένα από τα πρόσωπα που περιέχονται σε αυτήν δεν έχουν συναντηθεί με τα στελέχη του ΑΝΤ1. Πάντως, να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι από τους παραπάνω ήταν θετικοί αλλά ορισμένοι, όπως ο σπουδαίος ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης, αρνήθηκε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του στο θέατρο. Επίσης, κάποιοι άλλοι, όπως ο Νίκος Αναδιώτης και ο Ορφέας Παπαδόπουλος πρέπει να δουν τι θα κάνουν με τα γυρίσματα στις σειρές που πρωταγωνιστούν, δηλαδή στους «Βασιλιάδες» και στα «Κλεμμένα όνειρα», αντίστοιχα. Αρνητική όμως, ήταν η απάντηση της Τόνιας Σωτηροπούλου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών της στο εξωτερικό. Ένα ακόμα πρόσωπο που πρέπει να δει τι θα κάνει με τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις του είναι και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καθώς εκτός από την εκπομπή «Φώτης και Μαρία Live» στο STAR, έχει ανοίξει και μπαρ στο Γκάζι.
Στο σημείο δε αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι η «λίστα του Dancing» έχει αλλάξει αρκετές φορές, καθώς υπήρξαν πολλά γνωστά μάλιστα ονόματα από το χώρο της σόου μπιζ που… χτύπησαν από μόνοι τους την πόρτα του ΑΝΤ1 και δήλωσαν πως θέλουν να χορέψουν.
Όπως αναφέραμε, αν όλα πάνε καλά και το talent show βγει στον αέρα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, τότε ο χρόνος πιέζει και τα τελευταία ραντεβού υποψηφίων που είναι στη «λίστα του Dancing», με τα στελέχη του ΑΝΤ1 θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Στη συνέχεια θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι 14 διαγωνιζόμενοι που θα πάρουν μέρος στο 3ο κύκλο του πετυχημένου «Dancing with the stars».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε