Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιοι… κατεβάζουν τα παντελόνια τους στο MEGA;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιοι… κατεβάζουν τα παντελόνια τους στο MEGA;

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, προκαλούν προβλήματα ακόμα και σε πετυχημένα προγράμματα, όπως είναι οι «Βασιλιάδες», με αποτέλεσμα να παγώσουν τα γυρίσματα και να θεωρείται σίγουρο πλέον ότι η πετυχημένη σειρά δεν θα βγει φέτος στον αέρα.

Ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα, το MEGAσκοπεύει το Φεβρουάριο να βγάλει στον αέρα μία καινούργια ελληνική σειρά που προέρχεται από την Ισπανία. Ο πρωτότυπος τίτλος της είναι «Con el culo al Aire» και επειδή η ακριβής μετάφρασή του είναι «Με τον κ####λο στον αέρα», στο κανάλι της Μεσογείων θα τον προσαρμόσουν ως «Τα παντελόνια κάτω»!

Ποιοι είναι λοιπόν οι ηθοποιοί που θα… κατεβάσουν τα παντελόνια τους και θα ερμηνεύσουν τους ήρωες της σειράς;

Οι βασικοί πρωταγωνιστές λοιπόν είναι οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάριος Αθανσίου, Ισαβέλα Κογιεβίνα, Φωτεινή Τσακίρη, Αριέττα Μουτούση, Ρένος Χαραλαμπίδης, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νικολέτα Καρρά, Πηνελόπη Πλάκα, Γιάννης Στεφόπουλος και φυσικά ο σπουδαίος Κώστας Βουτσάς.

Τη διασκευή και προσαρμογή του σεναρίου έχουν αναλάβει ο Άγγελος Χασάπογλου και ο Βασίλης Σπηλιόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Δεκέμβριο, αφού το MEGAπρογραμματίζει να βγάλει τη σειρά στον αέρα μέσα στο Φεβρουάριο και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα στο prime time. Με τον έως τώρα προγραμματισμό, έχουν εγκριθεί 26 επεισόδια ώστε η σειρά να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Θα περιμένουμε λοιπόν μέχρι τον Φεβρουάριο ελπίζοντας ότι οι τηλεθεατές θα περάσουν καλά και θα γελάσουν με «Τα παντελόνια κάτω»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε