Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προσπαθούν να σώσουν τους… αμαρτωλούς!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προσπαθούν να σώσουν τους… αμαρτωλούς!

Μπορεί «κι ο Άγιος να θέλει φοβέρα», αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση οι… αμαρτωλοί, θέλουν τα λεφτά τους.

Ο λόγος για τους συντελεστές της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας για τον ΑΝΤ1, αλλά τον τελευταίο καιρό, έχουν σταματήσει τα γυρίσματα, επειδή οι συντελεστές παραμένουν απλήρωτοι και αρνούνται να ξεκινήσουν δουλειά. Ωστόσο, όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα, τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούν να σώσουν τη σειρά και να αναλάβουν αυτοί την παραγωγή και να μην την αφήσουν… μισοτελειωμένη, όπως συνέβη με τους «Βασιλιάδες» στο MEGA.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι προσπάθειες αυτές των στελεχών του σταθμού φαίνεται πως θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις και θα αναλάβουν αυτοί την παραγωγή των 5 τελευταίων επεισοδίων της σειράς. Σε επαφές που πραγματοποιήθηκαν και με την εταιρεία παραγωγής, αλλά και με τους συντελεστές της σειράς, καταλήγουν ότι ο μόνος τρόπος είναι να κάνουν αυτοί τα γυρίσματα. Αυτό όμως, δεν είναι έτσι… απλό, αφού τα δικαιώματα της σειράς ανήκουν στην εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή της.

Να σημειώσουμε ότι απομένουν λίγα γυρίσματα για τα δύο επεισόδια, ενώ εκκρεμούν αρκετά γυρίσματα για τα τρία υπόλοιπα. Στον ΑΝΤ1 όμως, είναι αποφασισμένοι να μην ακολουθήσουν το δρόμο του MEGA και αντίθετα με τους «Βασιλιάδες», οι «Αμαρτωλοί» τους να ολοκληρώσουν την τηλεοπτική πορεία τους. Έτσι, αν όλα πάνε καλά, σύντομα οι ηθοποιοί της σειράς, μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα και τους τεχνικούς θα… βουτήξουν ξανά στο «Αμάρτημα»!

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες μέρες, αλλά, όπως σας είπα, οι εμπλεκόμενες πλευρές (τηλεοπτικός σταθμός, εταιρεία παραγωγής και συντελεστές) φαίνεται να συμφωνούν, οπότε οι εξελίξεις αναμένονται ευχάριστες για τους τηλεθεατές, αλλά και για τους συντελεστές της που επιτέλους θα πληρωθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λουιζίδου: Έχουμε απευθυνθεί σε δικηγόρο για το “Αμάρτημα της μητρός μου” και περιμένουμε…

Απλήρωτοι τεχνικοί του Mastechef: “Να μην πραγματοποιηθεί ο τελικός της ντροπής”!

Πέντε ηθοποιοί των Βασιλιάδων δεν θα μείνουν απλήρωτοι!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε