Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προβλήματα με τον τελικό του «Master Chef»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προβλήματα με τον τελικό του «Master Chef»

Σε… mega-λο τρέξιμο βρίσκονται αυτή την περίοδο τα στελέχη του MEGA προσπαθώντας να δουν τι θα κάνουν με τον τελικό του «Master Chef». Γιατί, μπορεί τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής να έχουν γίνει πριν πολλούς μήνες, αλλά έχουν σταματήσει πριν γυριστεί ο τελικός, ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, ώστε να μην διαρρεύσει το όνομα του νικητή.

 Επειδή λοιπόν, το «Master Chef» πλησιάζει προς το τέλος του, πρέπει μέσα στο Φεβρουάριο να μαγνητοσκοπηθεί η τελική μονομαχία. Οι εργαζόμενοι όμως, επειδή είναι απλήρωτοι από την εταιρεία παραγωγής, δήλωσαν ότι δεν πάνε για γύρισμα, αν πρώτα δεν περάσουν από το ταμείο. Έτσι, μετά από πολλές επαφές και συνεννοήσεις, μεταξύ στελεχών του MEGA και του STUDIO ATA, το… μαγείρεμα της εκπομπής ανέλαβε το κανάλι της Μεσογείων!
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο τελικός θα γυριστεί υπό την… επίβλεψη του MEGA. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, στέλεχος του σταθμού έβγαλε το κοστολόγιο που απαιτείται για το γύρισμα και άρχισε τις επαφές με τεχνικούς για να ετοιμαστεί το γύρισμα. Προσπαθώντας μάλιστα να μην δημιουργηθεί πρόβλημα, ξεκίνησε τις επαφές με τεχνικούς που έχουν εργαστεί στο ριάλιτι μαγειρικής και μπορεί να είναι απλήρωτοι από την εταιρεία παραγωγής, αλλά το κανάλι τους λέει ότι για αυτό το γύρισμα θα πληρωθούν άμεσα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αρκετοί από αυτούς αντιδρούν στη συγκεκριμένη τακτική του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής και βρίσκονται σε μεταξύ τους συνεννοήσεις προκειμένου να αποφασίσουν τι θα κάνουν, ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν θα χάσουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Όπως φαίνεται λοιπόν, το φινάλε του Master Chef θα είναι πολύ ενδιαφέρον και για όσα τραβήξουν οι κάμερες, αλλά και όσα θα γίνουν… πίσω από αυτές!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε