Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συμβαίνει τώρα… με το «Συμβαίνει τώρα»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συμβαίνει τώρα… με το «Συμβαίνει τώρα»

Πριν από λίγη ώρα, αναφερθήκαμε στα όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ με τον αγώνα… μπρα ντε φερ που πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ με τη διακομματική επιτροπή των κυβερνώντων κομμάτων, για τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ.

Σε προηγούμενα άρθρα δε, έχουμε αναφερθεί ΚΑΙ στις προσπάθειες που κάνουν τα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης για να βγάλουν στον αέρα το «Συμβαίνει τώρα» με παρουσιαστές τους Βασίλη Μπεσκένη και Ανθή Σαλαγκούδη. Η εκπομπή αναβάλλει συνεχώς την πρεμιέρα της, ενώ γίνονται καθημερινά πρόβες ώστε να προετοιμαστούν καλά πριν βγουν στον αέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η σημερινή πρόβα ματαιώθηκε τελευταία στιγμή, ενώ στους διαδρόμους της ΕΡΤ λένε ότι μέσα στο σαββατοκύριακο πρόκειται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις για να δουν τι θα συμβεί με το «Συμβαίνει τώρα».

Πάντως, ορίστηκε να γίνει πρόβα τη Δευτέρα, οπότε αν δεν υπάρξει καμία αλλαγή και όλα πάνε καλά, τότε τη Δευτέρα 24 του μήνα αναμένουμε να δούμε τι… χτίζουν τόσο καιρό στην ΕΡΤ. Εκτός πια κι αν οι διοικούντες αποφασίσουν οι Βασίλης Μπεσκένης και Ανθή Σαλαγκούδη συνεχίσουν τις πρόβες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε