Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι αλλαγές ετοιμάζει ο Γιώργος Παπαδάκης!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι αλλαγές ετοιμάζει ο Γιώργος Παπαδάκης!

Εσπευσμένα, σε σχέση με την περυσινή σεζόν και με τα αρχικά σχέδια των υπευθύνων του ΑΝΤ1, επιστρέφει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» θα βρεθεί ξανά στις επάλξεις της ενημέρωσης, αλλά και της μάχης στην τηλεθέαση, από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου. Και μάλιστα ο ΑΝΤ1 δεν κατεβάζει το Γιώργο Παπαδάκη μόνο νωρίτερα απ’ ότι προγραμματιζόταν, αλλά θα παρατείνει και την παραμονή του on air, καθημερινά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, είναι οριστικό ότι το «Πρωινό ΑΝΤ1» θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 7 το πρωί, αλλά ο Παπαδάκης δεν θα αποχαιρετά τους τηλεθεατές στις 10, όπως έκανε πάντα, αλλά στις 11. Όπως καταλαβαίνετε, είναι οριστικό ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν πως δεν θα υπάρχει ψυχαγωγική ζώνη στο «Πρωινό Αντ1», οπότε αυξάνουν κατά μία ώρα τη διάρκεια της ενημερωτικής ζώνης που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Με τον τρόπο αυτό στο κανάλι του Αμαρουσίου θα χρησιμοποιήσουν το «βαρύ πυροβολικό» τους, απέναντι στα προγράμματα των άλλων καναλιών για να κερδίσουν υψηλότερες τηλεθεάσεις. Έτσι, το ψυχαγωγικό «Πρωινό mou» με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο MEGA, αλλά και το ενημερωτικό «Σκάι τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ, θα έχουν απέναντί τους πια, την πρώτη ώρα των εκπομπών τους, τον Παπαδάκη. Και σίγουρα η μάχη της τηλεθέασης θα έχει πολύ ενδιαφέρον…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε