Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Το MEGA κόβει τους «Βασιλιάδες» και το «Με λένε Βαγγέλη»;

Δυσάρεστα τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για δύο από τις σειρές του MEGA.

Παρά την επιτυχία τους στους πίνακες τηλεθέασης, καθώς σημειώνουν ιδιαίτερα υψηλά νούμερα, τα σενάρια θέλουν τους «Βασιλιάδες» και το «Με λένε Βαγγέλη» να διακόπτουν άμεσα την προβολή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα λέγονται και γράφονται, τα επεισόδια της καθημερινής σειράς που έχουν παραδοθεί στο κανάλι της Μεσογείου επαρκούν μέχρι την Παρασκευή που σημαίνει ότι το MEGA την επόμενη βδομάδα δεν θα έχει επεισόδια των «Βασιλιάδων» να προβάλλει. Αβέβαιο όμως, σύμφωνα με τα ίδια σενάρια, είναι και το τηλεοπτικό μέλλον του «Βαγγέλη» καθώς έχει δοθεί στο κανάλι μόνο ένα καινούργιο επεισόδια.

Ποια είναι η αλήθεια και τι θα γίνει με τις δύο αγαπημένες σειρές που έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές; Θα συνεχίσουν την προβολή τους ή το MEGA θα αναγκαστεί να τις κόψει;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα διακοπής των δύο σειρών. Η εταιρεία παραγωγής έχει παραδώσει στο MEGA αρκετά επεισόδια που επαρκούν για την προβολή των επόμενων εβδομάδων. Για τους μεν «Βασιλιάδες» λοιπόν οι τηλεθεατές μπορεί να είναι σίγουροι ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα η καθημερινή σειρά θα συνεχίσει να τους κρατά συντροφιά. Το ίδιο περίπου ισχύει και για το «Βαγγέλη» καθώς η εταιρεία παραγωγής έχει παραδώσει δύο με τρία επεισόδια που έχουν ήδη προγραμματιστεί να προβληθούν τις επόμενες Δευτέρες.

Ωστόσο, το πρόβλημα για το τι θα γίνει με τις σειρές ισχύει! Αν, και όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, η εταιρεία παραγωγής έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τους «Βασιλιάδες» για τα 90 περίπου επεισόδια που είναι προγραμματισμένο να προβληθούν τη φετινή σεζόν (ενώ έχουν γυρίσει και δέκα περίπου επεισόδια που προγραμματίζονται για την επόμενη σεζόν) υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα με αποτέλεσμα να μην παραδίδονται τα υπόλοιπα επεισόδια της φετινής σεζόν. Ωστόσο στο κανάλι της Μεσογείων έχουν στα χέρια τους επεισόδια για τις επόμενες δύο με τρεις βδομάδες αλλά το ότι δεν τους έχουν παραδοθεί όλα τους έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αυτό δεν θα γίνει αν πρωτίστως το MEGA δεν καλύψει μέρος των οφειλών του στην εταιρεία παραγωγής ώστε να μπορέσει να πληρωθούν οι συντελεστές της που δεν έχουν λάβει τις αμοιβές τους. Έτσι, αυτές τις μέρες θα πραγματοποιηθεί κύκλος επαφών μεταξύ του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής ώστε να διευθετηθεί το θέμα. Ελπίζουμε ότι τι αποτέλεσμα των συναντήσεων θα είναι θετικό για τους συντελεστές της σειράς, ώστε να συνεχίσουν και οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους καθημερινή σειρά.

Λίγο διαφορετικά είναι τα πράγματα για την άλλη σειρά του MEGA «Με λένε Βαγγέλη». Στο κανάλι της Μεσογείων έχουν παραδοθεί δύο με τρία ακόμα επεισόδια της σειράς και όλοι οι συντελεστές περιμένουν να αμειφθούν για να συνεχίσουν τα γυρίσματα που τα έχουν σταματήσει λόγω… στάσης πληρωμών από το σταθμό. Έτσι, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπουν στο στούντιο αν δεν λάβουν τις έως τώρα αμοιβές τους.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και το MEGA, θα καταφέρει να ανταπεξέλθει των υποχρεώσεών του στην εταιρία παραγωγής ώστε να συνεχίσουν κανονικά την προβολή τους οι δύο σειρές. Οι οποίες, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι σημειώνουν ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις και σε άλλες εποχές, που δεν θα υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα και στο τηλεοπτικό τοπίο, στο MEGA θα ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι από τις επιδόσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε