Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το καινούργιο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΝΕΤ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το καινούργιο ενημερωτικό πρόγραμμα της ΝΕΤ

Συμβαίνει τώρα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής! Αυτές τις ώρες, συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με τις ενημερωτικές εκπομπές που πρόκειται να βγουν στον αέρα.

Εκτός των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, τα στελέχη της κρατικής ραδιοτηλεόρασης θα αποφασίσουν και το τι θα γίνει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, καθώς πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι καινούργιες εκπομπές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στόχος της καινούργιας διοίκησης της ΕΡΤ είναι το πρόγραμμα της ΝΕΤ να είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ με ζωντανές εκπομπές που θα καλύπτουν την ειδησεογραφία. Το αν τα καταφέρουν ή όχι, έχει να κάνει βέβαια και με το ότι το προσωπικό της ΕΡΤ έχει μειωθεί κατά πολύ με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να βγουν στον αέρα πολλές εκπομπές. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ενημέρωση στη ΝΕΤ θα ξεκινά από νωρίς το πρωί και θα έχει ως εξής:

Το καθημερινό πρόγραμμα θα ξεκινά λοιπόν στις 6 το πρωί, με τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη που δεν θα παραμένουν όμως, μέχρι τις 10, αλλά μέχρι τις 8 όπου θα παραδίδουν σκυτάλη στο Γιώργο Κουβαρά και τη Μάριον Μιχελιδάκη που θα παραμένουν on air για το επόμενο δίωρο. Στη συνέχεια, από τις 10 έως τις 12, θα βγαίνει ξανά στον αέρα το «Συμβαίνει τώρα» που μετά από την αποχώρηση της Μαρίας Σαράφογλου, την παρουσίαση θα αναλαμβάνουν ο Βασίλης Μπεσκένης και η Ανθή Σαλαγκούδη. Αν και τη συγκεκριμένη εκπομπή την παρουσίαζε ένας δημοσιογράφος, η καινούργια διοίκηση της ΕΡΤ θέλει να ακολουθήσει την τακτική των δύο παρουσιαστών στις ενημερωτικές εκπομπές και για αυτό αποφάσισαν ότι ναι μεν θα κρατήσουν τον τίτλο, αλλά θα αλλάξουν τα δεδομένα. Άλλωστε, όπως είπαμε, στόχος τους είναι να βγάζουν καθημερινά live από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, δεν αποκλείεται μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν τώρα στο ΔΣ της ΕΡΤ να είναι και το θέμα με τον Αιμίλιο Λιάτσο. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο πλευρές, δηλαδή και η διοίκηση της ΕΡΤ αλλά και ο γνωστός δημοσιογράφος έχουν συμφωνήσει και το μόνο που απομένει είναι η τυπική απόφαση του ΔΣ ώστε ο Αιμίλιος Λιάτσος να αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε